Приятелките и съпругът не са взаимозаменяеми

Здравей, как си, приятелко?

Приятелките и съпругът не са взаимозаменяеми

Любовта осмисля целия ви живот и сте посветили времето си на един-единствен човек? Сега е моментът да ви припомним защо приятелките ви са толкова важни и не трябва да забравяте за тях. Може и да не го усещате в момента, но ще съжалявате, ако изгубите някоя от тях заради мъж.

 

Припомнете си колко обичахте да излизате с тях, преди да Го срещнете. Емоцията от разходката по магазините не може да се сравни дори и с най-романтичната вечеря. Така че си освободете следобеда в събота и излезте с най-близките си. Още повече, колкото и всеотдаен да е вашият партньор, едва ли ще ви посъветва кои обувки ще подхождат повече на новата ви чанта.

 

Приятелките са чудесна среда и за групова терапия. Независимо пред какви проблеми сте изправени, те ще застанат до вас и ще поплачете на тяхното рамо, колкото поискате. Дружките ви със сигурност притежават това типично женско качество – имат готов съвет за всяка ситуация, в която имате трудности. И обикновено той наистина помага. Не е нужно и да им обяснявате твърде дълго притесненията си. Всяка една от тях е била в подобна ситуация и ви разбира перфектно. За разлика от мъжа до вас, който сякаш идва от друга планета и за него тези проблеми просто не съществуват.

 

Женските събирания пък са най-интересната част от едно приятелство. Докато се приготвяте за излизане, още преди да стигнете до събитието, най-вероятно ще си споделите всичко, което ви тревожи. Всъщност точно от това имате нужда, без дори да го осъзнавате – някой, който да ви изслуша, без да прави прибързани изводи и злобни коментари. Плюс това, часовете, прекаани в това микрообщество, което ви обича, подкрепя и ви прави комплименти са незаменими. Те ще отключат у вас усещане за свобода и ще ви срещнат с вашата забавна страна, която може и да сте забравили, че съществува.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.04.2011|17:28
Приятелите са много важни в живота на всеки. Колкото добър и мил партньор да имаме, той никога не може да замени приятелките ни. С тях можем да си кажем всичко и да споделим неща, които не бихме казали на приятеля си. Можем спокойно да се разхождаме по магазините, без да има кой да ни мрънка, по колко време седим в даден магазин и как може да влизаме във всеки, покрай който минем. След всяка една среща с тях се зареждаме с много енергия и позитивизъм, който ни държи изключително дълго време. Приятелките са незаменими!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay