Свободна, но влюбена в себе си... на 14-ти февруари

Празникът на свободата

Свободна, но влюбена в себе си... на 14-ти февруари

Изглежда празниците този сезон наистина нямат край. Поредният такъв наближава – денят на червените сърчица, розовите мечки и големите колкото нас букети. И сякаш онези, които все още не са намерили своята сродна душа, нямат право да празнуват. Е, тук мислим малко да поспорим с привържениците на това мнение.

 

Ако и в твоят седмичен график никъде не съществува мъжко име, изписано с огромни букви на датата 14-ти, то само можем да те поздравим. Не, че на обвързаните ще им е лошо, просто да си single на този ден си има доста силни предимства.

 

"Ами сега, какво да купя на моя зайо/мечо/бебо?!" с ококорени от тревога очи, се чуди и мае твоята приятелка. Изборът на подарък си е тежка задача, особено когато връзката е от скоро. Но виж, при теб нещата са много по-розови. Имаш правото да избираш подаръци – но само и единствено за своето собствено удоволствие. Бельо от сатен, нова и свежа прическа или пък билет за любимата група. Разбра съвета ни, нали?

 

След като вече се поглези с няколко подаръка – време е за парти! Домашно или градско. С приятели, много техни непознати за теб приятели и най-вече група от техните най-симпатични приятели. Говорим за едно истинско масово събиране с много приятни хора, хубав алкохол и времетраене около 10 часа. На жаргон май му викаха "разбиване". Не си във Вегас, но все пак е празник – всичко е позволено.

 

Ако все още не си получила покана за такова мероприятие, то май е време да се превъплътиш в Саманта от небезизвестния "Сексът и градът", и да спретнеш едно такова. Не се плаши – нито е толкова трудно, нито ще ти коства много усилия. С помощта на социалните мрежи можеш да съобщиш на всички за една минута. Създай "събитие", покани забавните си приятели и се остави на нощта. Един съвет: ако разполагаш с къща извън града или пък голямо празно помещение, то по-добре партито да се състои там. В случай, че гостите са много, ще застраховаш домът си от евентуални щети.

 

И най-важното нещо, което знаеш, но често в навечерието на тези празници бива забравено – сладостта на свободата. Ти я притежаваш и много жени, копнеят дори за миг да я вкусят отново. Излизаш, когато желаеш и където желаеш. Изглеждаш както искаш, без да ти се държи сметка за дължината на роклята. Вълнуващи неангажиращи авантюри са ти напълно позволени, а защо не и препоръчителни. Все пак веднъж се живее и то под single статуса.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay