Синди Крауфорд съжалява днешните модели

Синди съчувства на днешните модели

Синди Крауфорд съжалява днешните модели

Синди Крауфорд призна, че се чувства като моден аутсайдер, защото моделите в днешно време са много по-слаби от нея и нейните съвременници.

 

45-годишната звезда, която бе един от първите супер модели, заедно с Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста, Клаудия Шифър и Кристи Търлигтън, мисли че да си модел е било много по-лесно по нейно време и признава, че е щастлива, че не ѝ се налага да се състезава с днешните манекенки.

 

"Тези дни видях реклама с Тайлър Суифт и си помислих 'Боже, колко трудно е за моделите да си намерят работа тези дни.', сподели Крауфорд.

 

"Трябва да можеш да пееш и играеш, също. Изглежда, че конкретно за модели, няма много работа.

 

Мисля си, че докато аз бях модел, размер 6 (британско 10) беше нормален размер, а сега сякаш трябва да си 2 (британско 6) или 0, за да се впишеш."

 

Синди призна, че понякога ѝ се иска и сега да изглежда така, както е изглежда в пика на кариерата си, но все пак каза, че това че има деца Пресли на 11 и Кая на 9, е много по-важно.

 

Пред списание Parade, тя каза: "Мисля че това, което те прави красив, освен добър цвят на косата, е щастието в живота. Ако работиш нещо, което ти харесва и е задоволително. Както майка ми казваше: 'По-добре да имаш бръчки от усмивки, отколкото от тъга.'

 

"Днес не изглеждам, както изглеждах преди 20 години, а и не би трябвало да е така. Понякога ми се приисква да е така, признавам. Но в същото време, виждам децата си и ги гледам как растат и поглеждам съпруга си и брака, който заедно построихме, и ако всичко това е наред, е много по-лесно да не обръщаш внимание на малките бръчици или на местата, на които гравитацията си е казала думата."

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.04.2011|16:00
Нормално е да ги съжалява днешните модели Синди Крауфорд, те не приличат на модели, а на момичета болни от анорексия. Не мога да разбера защо всички малки момиченца искат да приличат на тях и когато влязат в пубертета започват всякакви убийствени диети, за да приличат на какичките от списанията. Трябва да спрат да показват толкова слаби модели, за да се намали процента на заболелите момичета от анорексия.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay