Гримьорът на звездите и миските

Мис Бони се грижи за визията на претендентките за короната

Борислав Соколов е професионален гримьор. Вече 12 години се занимава с творческата си професия, която му е донесла 4 първи национални награди за вечерен грим и боди арт, както и второ място на европейски конкурс за вечерен грим, провел се в Страсбург. Всъщност повечето хора го познават като гримьора на звездите или просто Мис Бони.

Довечера ще се проведе големия финал на конкурса "Пътят към короната". Само след няколко часа ще стане ясно коя красавица ще се окичи с титлата Мис България и ще представя страната ни по целия свят.

Бони е важна част от приключението на младите момичета. Той е не само гримьор на миските, но и част от журито на конкурса. Специално за Jenite.bg разказа, че е удоволствие и предизвикателство да гримира красавиците, защото те тепърва навлизат в светските среди, всичко за тях е ново, различно и интересно. Той сподели още, че работата с тях не е трудна, а по-скоро отговорна, защото е важно да открие и запази индивидуалността на всяка една, посредством грима.

Попитахме Мис Бони каква трябва да бъде Мис България, а неговият отговор бе лаконичен - тя трябва да притежава силно присъствие на сцената и да бъде невероятно красива. Толкова, че дори да ѝ завиждат.

Нямаше как да не попитаме гримьора какви ще бъдат модерните тенденции това лято. Според него, сезонът ще бъде свеж и блестящ във всички оттентъци на златото и медните нюанси. Мис Бони съветва дамите да не прекаляват с нанасянето на много макиаж по лицето си, а да се доверят на покривна основа, лек молив за очи и добре нанесена спирала. Акцентът ще бъде в сочните устни - цветни и с много гланц.

Гримьорът на звездите и миските

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay