Жената на годината се казва Риана

Vogue награждават поп изпълнителката заради успехите ѝ в музиката, живота и благотворителните инициативи

Жената на годината се казва Риана

Риана е жената на годината според италианския Vogue. Певицата е наградена заради благотворителната ѝ дейност, успехите на музикалната сцена и преодолените неудачи в личен план.

"Риана безспорно е най-добрият кандидат за ролята на поп кралица. Кариерата ѝ винаги се е основавала на успешна комбинация от сексапил и провокация. Тя успя да издигне кариерата си, въпреки трудностите, сполетели я в личен план – от пристрастеността на баща ѝ към наркотиците до нанесеното ѝ насилие от бившия ѝ приятел Крис Браун" обясняват от изданието.

През 2009 хитовата изпълнителка за първи път се появява на корицата на списанието и оттогава работи по различни инициативи, свързани с осведомяване на обществото относно рака на гърдата и помага на една една от почитателките си, болна от левкемия, да бъде подложена на трансплантация на костен мозък.

Освен настоящия приз, Риана може да се похвали с редица други отличия, включително на Световните музикални награди (2007 г.) за най-добре продаваната поп изпълнителка в света, както и на Американските музикални награди (2008 г.) за любим Soul/ R & В изпълнител и любима поп/рок изпълнителка. Освен това е носителка на три награди "Грами".

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.07.2011|13:21
Риана е певица с плътен и красив глас. Заслужава тази титла без грам съмнение, защото е освен прекрасен изпълните и истински човек. След всичко което ѝ се случи с последната любов забелязва една промяна в положителна посока. Пожелавам ѝ още по-големи успехи!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay