Страхотният Райън Гослинг

Защо Райън Гослинг е толкова страхотен?

Въпреки че се размина с титлата най-секси мъж на годината, Райън Гослинг е най-страхотната личност на 2011. И ние сме напълно съгласни с даденото определение от списание "Time". От чаровната му усмивка до чувството за хумор, цялостното излъчване на канадския актьор надхвърля чистия сексапил и го изпраща в онази категория мъже-чаровници, които знаят как да подкосят краката на една жена.

Роден на 12 ноември 1980 година в Онтарио, Канада, Райън от съвсем ранна детска възраст се отличава с непокорен дух и самороден актьорски талант. Като малък, прякорът му е Белята. Често се прибира от училище посинен и родителите му се спират на домашна форма на обучение за по-малкото от двете си деца. Райън има сестра, Манди.

Когато е на 13 години, участва в прослушване за телевизионното предаване "Клубът на Мики Маус". Форматът става особено популярен на територията на Щатите, а нека да припомним, че от тук стартират кариерите на Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк. Райън е избран сред 17 000 други обещаващи кандидати за шоуто. През двете години, когато е на малкия екран, живее със семейството на Тимбърлейк и е единственият източник на средства за близките си.

След "Клубът на Мики Маус" следват участия в няколко сериала, сред които и "Младият Херкулес".

Дебютът си на голям екран прави през 2001 година с филма "The Believer". Изумителната роля, с която става известен, е на еврейско момче, член на антисемитска фашистка групировка.

В любимец на жените го превърна любовната лента "Тетрадката" през 2004 г. След това Гослинг намира място в престижната класация на списание People "50-те най-горещи ергени".

Страхотният Райън Гослинг

Във филма "Lars and the Real Girl" пък има връзка със секс кукла. Независимата продукция разглежда проблема за човешкия страх от интимност. Любовта към наркотиците е темата в "Half Nelson". Като свое върхово постижение определя номинацията за най-добър актьор на филмовата академия в САЩ, именно за този филм.

През 2010 излиза "Blue Valentine", в който си партнира с Мишел Уилямс. Историята проследява брака на млада двойка - от момента на влюбването до сриването на любовта им шест години по-късно.

Тази година участва в три особено силни продукции "
Crazy, stupid, love", "The ides of March", и "Drive". В "The ides of March" си партнира с Джордж Клуни. Наличието и на двамата на една лента е повече от достатъчно, за да я гледаме!

В личен план актьорът като че ли обича да излиза с актриси. След снимките на
"Murder by Numbers", където си партнира със Сандра Бълок, двамата стават повече от колеги. Ролята в "Тетрадката" пък му носи романтична връзка с Рейчъл МакАдамс, която продължава две години. В момента се среща с латино дивата Ева Мендес. Иначе дамите на сърцето му са две – майка му и сестра му, които го придружават на Оскарите през 2007 година. Най-добрият му приятел е кучето Джордж – всякакви прилики с действителни лица и събития (или актьори от "The ides of March") е напълно случайна.

Голяма беля и чаровник, Райън Гослинг знае как да се отнася с важните за него дами. Силните роли, които прави и социалната позиция, която демонстрира в тях, само го правят още по-невероятен пример за подражание.

За финал ще използваме една негова мисъл, която много ни хареса: "Научих се, че не е нужно да си слагаш ограничения. Можеш да правиш каквото обичаш, без значение какво точно е то."

151 11
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.12.2011|12:17
"Murder by Numbers" е първият филм, в който гледах Гослинг и ощше тогава той ми направи впечатление. "Тетрадката" пък отбеляза повратна точка както в неговата филмова кариера, така и на тази ан Рейчъл Макадамс. Двамата бяха страхотна екранна двойка. "Fracture" (Пропускване) обаче е за мен е най-добрия филм с Гослинг, където играе амбициозен адвокат и партнира на Антъни Хопкинс. Страхотен филм, който не го е гледал , му го препоръчвам горещо.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay