"Двама мъже и половина" може и да си запази Чарли

Чарли пак ще играе Чарли

"Двама мъже и половина" може и да си запази Чарли

Краят на една епоха, който наближаваше много целенасочено към нас, може и да не се сбъдне. С други думи - Чарли Шийн може би ще се завърне към любимия ни сериал "Двама мъже и половина", въпреки всички скандали и пререкания с СBS и продуцентите на шоуто.

 

Непотвърдена информация, Чарли, който беше безцеремонно уволнен в началото на месеца, след като отвърза езика и каза доста обиди по адрес на продуцента на ситкома - Чък Лори, е получил предложение от CBS да се върне.

 

Американски медии намекват, че в момента се водят преговори по предложението, но все още не е постигнато споразумение. Говорителят на Шийн и CBS отказват коментар за момента.

 

Истината е, че след като беше уволнен, актьорът заведе дело за 100 млн. долара срещу телевизионната компания, обвинявайки ги че са го уволнили неправомерно. Малко след това започна преговори за собствено вечерно шоу, но по FOX. После събра близо 3 млн. последователи в Twitter и продаде няколко свои шоута.

 

Нормално е CBS, буквално да си го искат обратно.

 

CBS и Warner Bros. имат около 6 седмици да решат дали ще върнат "Двама мъже и половина" за девети сезон и дали Шийн ще участва в него.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay