16-годишен с лимузина за 250 хил. лири

Съдят те за трилион ти харчиш 250 хиляди

16-годишен с лимузина за 250 хил. лири

Пъф Деди е купил на 16-годишния си син лимузина за 250 000 паунда, съобщава сайтът Contactmusic.

 

Рапърът отглежда шест деца – три момчета и три момичета, като е биологичен баща на пет от тях и настойник на шестото. Той е купил скъпата кола за сина си Джъстин по случай рождения му ден и като награда за високите оценки в училище с надеждата момчето да използва новата си придобивка, за да "сваля мадами". 

 

Шон Коумс със сигурност може да си позволи такъв подарък, защото е един от най-богатите хип-хоп изпълнители, има много успешна кариера и бизнес империя, в която се включват и собствената му модна линия за облекла, верига ресторанти и марка афтършейв.

 

Рапърът обаче настоява, че се занимава с музика, защото това му доставя удоволствие, а не толкова заради парите, които му носи този бизнес.

 

Все пак никак няма да му е излишна сумата от 1 трилиона долара, особено ако го признаят за виновен по повдигнато срещу него обвинение. Може би звучи невероятно, но е факт: жена съди Шон Коумс и твърди, че той стои зад терористичните атаки в Ню Йорк през септември 2001 г.

 

Валери Уилсън Търкс е подала съдебен иск срещу звездата, обвинявайки го за терористичните атаки от 11 септември, а също така, че е откраднал от нея чипове за покер на стойност "безброй долари".

 

Според г-жа Търкс тя и 41-годишния Шон Коумс са имали връзка преди години и той е баща на 23-годишния й син. Затова иска 900 милиарда долара за издръжка и другите 100 милиарда като обезщетение, че не е плащал издръжка през изминалите години.

 

Това съвсем не е първият път, в който Пъф Деди се изправя пред съда през последните месеци. През септември миналата година той бе съден за 12 милиона долара от Франческа Сперо, която твърдеше, че е уволнена от компанията на рапъра "Bad Boy", защото е възрастна и неспособна да работи, след като се е подложила на операция през 2008 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay