Всички искат да целунат Кейт Мидълтън

Наздраве, Англия!

Всички искат да целунат Кейт Мидълтън

Може само принц Уилям да е този, който има постоянен достъп до устните на бъдещата принцеса Кейт, но от една английска пивоварна много сериозно са се заели да променят този факт.

Castle Rock Brewery в Нотингам ще дебютира на британския пазар с първата "звездна бира" на Острова точно месец преди кралската сватба, която целия свят очаква трепетно на 29 април.

Бирата носи сладострастното име "Целуни ме, Кейт" и производителите обещават да има лек, елегантен и плътен вкус - точна каквато е Кейт Мидълтън. "Ще бъде абсолютно типична английска бира", издават още от Нотингам.

За съжаление на феновете на кралската фамилия питието ще бъде пуснато в продажба в много лимитирана серия - 40 барела и 100 малки бутилки, които със сигурност ще се разпродадат за минути из кръчмите в Кралството.

От пивоварната не знаят дали ще пожънат успеха, който всички им предричат с "Целуни ме, Кейт", но са сигурни, че те самите ще оползотворят стабилно количество от горчивата напитка на фирменото парти, което готвят в чест на кралската сватба.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay