Джъстин Тимбърлейк е странен човек. Така казва Камерън Диас!

Камерън Диас обяви Джъстин за странник

Джъстин Тимбърлейк е странен човек. Така казва Камерън Диас!

Холивудската знаменитост Камерън Диас, която бе избрана за жена на годината на тазгодишното раздаване на специалните награди CinemaCon, смята, че бившият й приятел Джъстин Тимбърлейк е "странен", съобщават таблоидите отвъд Океана.

 

Тридесет и осемгодишната звезда, която прекрати тригодишната си връзка с прочутия певец през 2006, призна, че двамата "са си прекарали весело" на снимачната площадка на новия филм "Bad Teacher", но и също така отбеляза, че бившата й страст е странен човек.

 

"Джъстин и аз винаги сме си прекарвали весело и да снимаме заедно филм беше много забавно. Нямаше по-идеален човек от него за ролята. Той е истински комик", сподели пред репортери чаровната актриса.

 

"Търсихме най-добрия за тази роля и по случайност се оказа, че това е Джъстин. Той наистина оправда очакванията ни, тъй като е страшно странен и смешен човек", заяви още холивудската икона. Въпреки, че от известно време насам Камерън се среща с бейзболната звезда Алекс Родригес, наскоро актрисата призна, че обожава хотелските порноканали. "Умирам за порното! Знаете ли кое обичам най-много на хотелите? Тяхната дискретност", посочи пред американските медии Диас.

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay