Ефектът "Гага"

Ефектът "Гага"

Последната медийна поява на извънземната Лейди Гага е нейното уж много лично интервю за Harper's Bazaar, в което тя споделя меко казано странни мисли и дори твърди, че трябва да й повярваме. Не е за вярване, обаче, какво може да причини славата или жаждата за все по-голяма такава на едно иначе нормално нюйоркчанче от Малката Италия.

 

Лейди Гага заявява, че не тя е автор и идейно начало на последната си песен "Born this way” - това е британският моден дизайнер Александър МакКуин.Нека не ви обхваща подозрение за липса на памет – легендарният дизайнер не е възкръснал, просто Гага е убедена, че той я е напътствал в процеса на създаване на песента.

 

Според скандалната певица, Маккуин, който се обеси на 11 февруари 2010г., е "планирал всичко: веднага след смъртта му аз написах "Born this way”. Мисля, че право от рая с модните си конци в ръце, той ме направлява като марионетка, планирайки цялото това нещо."


Когато издателите на Лейди Гага решили да представят "Born this way” на същата дата, година след смъртта на МакКуин, това потвърдило вярванията ѝ, че британският дизайнер работи чрез нея.

 

Убедено Гага заявява: "Той го направи!" и не претендира за какъвто и да било принос към създаването на скандалната песен.

 

МакКуин и Гага бяха близки приятели. Певицата обу неговите иконични обувки, наподобяващи щипки на омар, в клипа към "Bad romance” и по време на британските награди в Лондон, седмица след смъртта му, тя направи емоционално изпълнение в негова чест.

 

Освен това невероятно твърдение, Гага ни шокира и с разкритието, че роговите образувания , които видяхме във видеото към "Born this way”, са истински. От февруари тялото на певицата е приело "нова форма", като странни подутини стърчат от раменете и скулите ѝ, което от своя страна накара света да си мисли, че Гага си е направила пластична операция или това са протези.

Но тя отрече: "Те не са протези, това са костите ми. Винаги са били вътре в мен, но трябваше да изчакам правилният момент, в който да покажа на света коя съм в действителност."


Кости с настроение, защото Гага твърди, че те се появяват когато е вдъхновена. Обаче, по-сериозно е вярването ѝ, че всички ние имаме тези кости.

"Те са форма на светлината вътре в нас."

 

Аз лично вече мога да си представя на какво ще заприличам в момента, в който "светлината в мен" се разкрие. Това ще се случи съвсем скоро, защото в креативната атмосфера, в която работим в нашата редакция, всеки момент е вдъхновение. Знам ли, може би тогава и аз ще кажа: "Роден/а съм по този начин."

 

Изказванията на Лейди Гага не са най-скандалното в публикацията на Harper's Bazar. За да се уверите в това, можете да поогледате добре фото сесията на певицата, в която няма един нормален кадър. Или по-скоро единственият такъв е сложен на корицата. Най-интересното е оставено за вътрешната част на изданието, нещо като светлина отвътре, но не съвсем...

 

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay