Забраниха разголена тв реклама с Бионсе

Бионсе изкушава с реклама – забраняват я

Забраниха разголена тв реклама с Бионсе

Рекламният регулатор на английските медии ASA ограничи телевизионна реклама с участието на американската R&B изпълнителка Бионсе Ноулс, в която тя рекламира новият си парфюм „Heat”.

 

Рекламният клип няма да може да се излъчва преди 19. 30 ч. заради разголените в него сцени, които не са подходящи за деца.

 

Рекламната агенция Coty, отговарящя за разпространението и излъчването на клипа, е получила многобройни обаждания от недоволни граждани, които смятат, че рекламата на парфюма е прекалено секси, за да бъде излъчвана в ранните часове на деня.

 

Във видеото горещата изпълнителка е легнала на масажна маса, след което се разхожда със оскъдна червена рокля, която почти разкрива гърдите й. Това бе сметнато от ASA за „сексуално провокативно“.

 

Бионсе явно е постигнала целта си, тъй като пускайки новият си аромат, певицата заяви, че иска жените да съблазняват мъжете, когато са с новия й парфюм "Heat".

 

Преди време певицата призна, че от много време иска да има парфюм, който да носи нейния почерк, но същевременно да отразява и нейната персоналност. "Всеки малък детайл отразява моя личен стил. Това е един чувствен, но същевременно елегантен парфюм. Когато се замислям за силата, се замислям за "Heat" и за това да бъда желана. Бих искала да създам нещо, което да кара жените да се чувстват като съблазнителки, когато са напръскани с този парфюм", заяви Бионсе.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay