Историята на Лейди Гага е преведена на български език

Книгата за Лейди Гага вече и на български

Историята на Лейди Гага е преведена на български език

Почитателите на Лейди Гага в България имат страхотен повод за радост – книгата с биографията на певицата ще бъде пусната на български език от издателство "Егмонт". "Poker Face – Историята на Лейди Гага" разказва за различни аспекти от живота на звездата, както и какво й е струвало да стигне върха на славата.


Историята на певицата е представена от журналистката Морийн Калахан, която работи в New York Post. Тя използва над 50 интервюта с приятели, конкуренти на звездата и музикални експерти.


Проследяването на трансформацията на напълно безизвестната Стефани Германота във феномена Лейди Гага е направено чрез разкриване на различни истории, свързани с певицата. Момичето с италиански произход израства в Горен Уестсайд в Ню Йорк и участва в сериала "Семейство Сопрано". Очевидно притежава талант и артистичност – още тогава танцува в бурлеска. Още от малка, Лейди Гага има смели мечти и работи усилено, за да ги постигне. Резултатите вече са налице – дебютният й албум "The Fame” заема челни позиции в музикалните класации на редица държави и получи 6 награди Грами.


Желанието й да достигне величието на Майкъл Джексън е напълно реалистично – тя провокира, шокира, но и изпраща послания – също като него. Списанията Time и Forbes пък я посочват за една от най-влиятелните личности в света, а самата Лейди Гага се определя като синоним на ексцентричното шоу. Тя не е просто певица – тя е артист, който смесва авангарда с ежедневието, класиката с кича и автентичността със съзнателното копиране. Прочетете историята на едно обикновено момиче с необикновена съдба и се убедете, че мечтите понякога се сбъдват.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay