Кейт Мос изгуби годежния си пръстен

Кейт в търсене на пръстена

Кейт Мос изгуби годежния си пръстен

Този уикенд супермоделът Кейт Мос посети музикалния фест в Гластънбъри, където освен да се повесели, успя и да изгуби нещо много ценно за нея - годежния си пръстен. Кейт придружила годеника си Джейми Хинс на събитието, където той участвал с бандата си "The Kills”, но за по малко от час усетила, че бижуто на стойност 14,000 паунда е изчезнало.

 

Мос изпаднала в истерия и започнала да плаче. Изсипала съдържанието на чантата си на земята, когато като на магия изскочил и пръстенът. От Daily Mirror разказват, че голямото търсене продължило цели два часа, преди да бъде открито бижуто.

 

Припомняме, че големият ден за Кейт и Джейми е 1 юли, петък, когато влюбените ще се врекат един на друг. 37-годишната манекенка вече отпразнува последните си дни на неомъжена жена с пищно моминско парти, но вместо да се впусне в бурна подготовка за сватбения ден, тя очаква и следващото си парти с приятелки в луксозния хотел Риц.

 

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.06.2011|15:34
Като купуват толкова скъпи бижута и не внимават ще плачат! Явно е малко разсеяна Кейт, но и аз ако загубя толкова скъпо бижу ще изпадна в истерия. Сигурно сега няма да го сложи до сватбата, за да не го изгуби пак, защото следващия път може да не е в чантата ѝ. Аз пък навсякъде чета, че събитието е на 2-ри юли, събота!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay