Лятна сватба за Кейт Мос и Джейми Хайнс

Кейт Мос ще е булка лятото

Лятна сватба за Кейт Мос и Джейми Хайнс

След като във вторник прие предложението на дългогодишния си приятел Джейми Хайнс, британският супер модел Кейт Мос вече планира сватба, която ще се състои на 2 юли, съобщи вестник Sun.

 

Слуховете за брак преследваха двойката месеци наред. Някои таблоиди съобщиха, че Хайнс е предложил на модела на Карибите миналия месец, а други - че тайно са се венчали миналото лято.

 

Двойката е била забелязана да пазарува в бижутерски магазин на 2 февруари и след това да празнува годежа си в изискан ресторант, а вчера са съобщили новината на семейството и приятелите.

 

"Кейт е очарована. Той искаше да се оженят отдавна, но тя имаше нужда от малко време, за да помисли", съобщава източник, близък до звездата. "През изминалата година те много се сближиха и станаха като истински съпруг и съпруга. Сватбата им ще бъде събитие и невероятен купон", допълва още той.

 

Обща приятелка запознава двойката през септември 2007 г. след концерт на групата на Джейми "The Kills". Връзката им е бурна - преди две години те се разделят за три дни, след като Кейт изхвърля Джейми от дома им. Сред бившите гаджета на модела са Джони Деп и музикантът Пийт Дохърти.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay