Никола Саркози забрани полетите над вилата си

Президентски Великден във Франция

Никола Саркози забрани полетите над вилата си

Кой не би искал да се отдаде на пълно уединение по време на предстоящите Великденски празници? Но това е трудна задача, имайки предвид стотиците, даже хилядите хора, които желаят да почиват на тихо и спокойно място. Особено ако човек е известен, това начинание е направо невъзможно. Все пак най-популярните папарашки снимки на звездите са именно от тяхната почивка, уж скрита от погледите на любопитните.


Френският президент Никола Саркози явно също е размишлявал по този въпрос и накрая взе кардинално решение, осигуряващо му пълно спокойствие по празниците. Той забрани полетите над вилата на Карла Бруни в Кап Негр, Южна Франция, където двамата ще си отдъхнат от светските задължения по случай Великден. Доста смело, имайки предвид скорошното недоволство на местното население от друго решение на президентската двойка. Френският държавен глава забрани достъпа до плажовете в зоната около вилата, а даденото обяснение беше повече от абсурдно - "съществува опасност от падащи камъни".


И за да бъде напълно сигурен, че дори прелитаща птичка няма да наруши спокойствието му от 8 до 26 април, президентът е предвидил наказания – глоби до 40 000 евро или затвор до 6 месеца при по-тежки нарушения на личното му пространство.


Да видим как ще реагират жителите на Кап Негр, защото само те могат да се оплачат от рестрикциите. Все пак последният път, когато Саркози се опита да предпази семейството си от всевиждащите обективи, беше неуспешен. Мярката от 2008г. изобщо не успя да спре папараците, а само предизвика критики към държавния глава.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.04.2011|16:45
Този човек май се взима много на сериозно! По този начин с тези забрани, още повече ще привлече интереса към себе си. Много егоистично от негова страна е да забрани и плажа, който доколкото разбирам не е негова лична собственост.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay