Съпругът на Дженифър Хъдсън не може да свикне с новите ѝ форми

Дженифър Хъдсън: различна и инспирираща

Дженифър Хъдсън
Дженифър Хъдсън

При гостуването си в "The Tonight Show” с водещ Джей Лено, Дженифър Хъдсън разкри някои факти за своя живот. Шоколадовото момиче с уникален глас сподели, че годеникът ѝ Дейвид Отунга все още не може да свикне с новите ѝ форми.

 

Напомняме че Джен свали около 40 килограма от теглото си, а сега изглежда по-ослепително от всякога. "Дейвид все още свиква с промяната, докато аз вече приех сегашния си вид. Сякаш ме мисли за друг човек, когато ме погледне", разказва пред Лено.

 

Хъдсън признава, че се е вманиачила във всички модни тенденции и е луда по марковите дрехи. Чувства се напълно свободна да носи каквото ѝ харесва, без да се ограничава, че няма да ѝ стои добре.

 

Вторият албум на талантливата актриса и певица носи заглавието "I Remember Me”, като този път е много по-личен и въздействащ от предишния. "Този албум е един нов етап от живота ми", споделя тя.

 

Песните в него са създадени от Алиша Кийс, Swizz Beatz, Ne-Yo и други известни имена. Пилотният сингъл "I Got This” беше изключително добре приет от медиите в САЩ и Европа.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay