Ти научи ли си урока по Лейди Гага?

Урок по Лейди Гага

 

Лейди Гага отдавна спря да ни изненадва, защото почти не остана роля или 'нещо', което скандалната певица да не е била, но университетът в Южна Каролина спомогна отново да се ококорим, четейки новина за нея.

От следващата година учебното заведение ще включи в програмата си курс, посветен на Гага.

Обяснението за раждането на новата специалност е следното: „Идеята на всичко това е да се разнищи социологическото обяснение за славата на Лейди Гага".

Курсът е предложен от преподавател по социология, който се заинтригувал от певицата, след като гледал нейното изпълнение в шоуто на Джей Лено. Професорът станал истински фен на изпълнителката на „Bad Romance” - песен, задържала се прекалено дълго на челното място в класацията за най-гледани клипове в Youtube, но изместена това лято от хита на Джъстин Бийбър и Лудакрис.

Според социолога младите хора трябва да разберат „Какво значи да си известен в наши дни" и именно това е смисълът на курса, който въвежда в университета. В допълнение той е създал собствен фен сайт на Лейди Гага, притежава над 300 записа на поп иконата и се е срещал с нея пет пъти.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay