Том Круз - рок звезда!

Том Круз - рок звезда!

Любимецът на няколко поколения жени Том Круз не спира да ни изненадва! Това сигурно има нещо общо с амбициозната му съпруга Кейти Холмс, която е известна в педантичния си подход към всяко едно занимание на семейството. Пример за това е малката им дъщеря Сури, която още на две години взимаше уроци по балет и френски, а вече е видна модна икона в Холивуд и папараците следят всяка нейна стъпка.

Таткото на Сури е започнал да ходи на уроци по пеене при вокалния педагог на Аксел Роуз, ни разказват ITN. Причината е, че актьорът се подготвя за ролята на рок звезда, която ще изиграе в екранната версия на мюзикъла от Бродуей "Rock of Ages". Участието му на Бродуей също е съвместно с Кейти, която беше съвсем в началото на пътя си, когато срещна Том, но в момента много умело менажира всяка негова професионална стъпка.

Според информацията, режисьорът на предстоящия филм, Адам Шанкман, е впечатлен от усилията на Круз. "Той прекарва по пет часа на ден с вокалния педагог на Аксел Роуз. Прогнозата ми е повече от отлична. Усещам, че ще го видим като истински рок бог. Така отдаден е на това, което прави. Впуснал се е в ролята по начин, по който не съм виждал друг актьор да го прави.", казва Шанкман.

Това няма да е първият път, в който Адам Шанкман адаптира сценично произведение за големия екран. Той също така продуцира, режисира и бе хореограф на "Лак за коса" (2007), в който участваха Зак Ефрон и Джон Траволта.

В "Rock of Ages", който се очаква да излезе през 2012 г., ще участват още Ръсел Бранд, Алек Болдуин и Мери Джей Блайдж.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay