Топла и сладка зима с Хелена Кристенсен

Хелена празнува с ликьор и настроение

Легендарният топмодел Хелена Кристенсен застана от двете страни на обектива в непринудена фото-сесия за най-любимият на жените ликьор в света - Baileys. Новата кампания на напитката с кадифен вкус насърчава приятелите да прекарват повече време заедно. Това е и причината запечатаните в обектива мигове да разкриват как Кристенсен и нейните приятелите се забавляват в дома й в Ню Йорк.

Хелена се чувства толкова сигурна зад фото обектива, колкото и пред него и споделя в кампанията за ценните моменти от своя живот – моментите, в които се наслаждава на компанията на приятелите си
в спокойна и приятна атмосфера. Тя самата определя преживяното така: "Да уловя с фото апарата тези специални моменти е важно за мен, защото така те остават с мен завинаги и мога да ги погледам отново и да им се радвам, когато поискам. Снимките ми припомнят колко много значат приятелите за мен и колко хубаво е да се събираме с тях колкото се може по-често."

Кристенсън потвърждава любовта на женското съсловие към вълшебната напитка и споделя, че тя е перфектният избор за домашни купони или пък за моментите, в които просто искаш да се отпуснеш, да релаксираш и да се насладиш на времето, в което си самия себе си. Още повече, че питието е идеално за съвсем скорошните вълшебни празници...

Родена точно на Коледа,
красавицата с датско-перуански произход може да се похвали с живот като сбъдната мечта - тя става мис Дания през 1986, а още с пристигането си в Париж прави истински фурор като топ модел след сесиите си за Ел и Воуг. Кристенсъйн бързо се превръща в муза на дизайнери от цял свят и с право си извоюва статут на модна икона години наред.

Изкусителната Хелена обаче не спира дотук. В момента Кристенсeн прекарва времето си между Ню Йорк и Копенхаген. В новоти си амплоа на фотограф и посланик в кампаниите за климатичните промени тя се чувства все така сигурна, както и на модния подиум. Самата тя признава, че след всички години под прожекторите ролята на майка е това, което й носи най-голямо удоволствие.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay