Моника от "Ергенът": "Мъжът до мен не трябва да има социални мрежи"

Моника от "Ергенът": "Мъжът до мен не трябва да има социални мрежи"

"Имаше си възрастово разделение. Усещаше се. Определено в къщата си имаше два лагера. Усещаха ни като заплаха, защото Алек има афинитет точно към тази групичка на по-зрелите", споделя Моника от "ергенът" в Jenite.bg Подкаст.

Но с какво групата на по-опитните дами превъзхожда тази на по-младите?

"Много по-осъзнат си, знаеш какво искаш, знаеш си границите и мnого по-бързо разбираш дали човекът е за теб. Такива отношения са много по-хармонични", допълва тя.

Мони сподели още, че в един мъж тя търси това той да бъде джентълмен, да е добър човек и да е грижовен. От съществено значение за нея е и отношението му към другите хора. В мъжа би я отблъснало това той да е дребнав и да лъже.

Какво е хармонична връзка за Мони?

"Със сигурност трябва да гледате в една посока и да има разговор, защото винаги ще има проблеми. Въпросът е с какво можеш да се примириш и с кое не можеш. Проблемът трябва да се разрешава с разговор, защото в противен случай се задълбочава", споделя тя.

За нея недопустими са празните обещания от страна на мъжете. Тя държи и мъжът да няма социални мрежи или поне да не е активен там.

"Снимането на себе си говори за един нарцисист, с когото една жена няма да се чувства добре", обяснява Мони.

Какво трябва да дава мъжът на една жена? Как да дадем шанс на мъжа да се изяви във връзката? Кои персонажи от "Ергенът" ѝ допадат и с кои не намерила общ език? Каква е допустимата възрастова разлика в една връзка? Гледайте и ще разберете:

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay