5 романтични корейски филма, които ще ви накарат да повярвате в любовта

Ако сте безнадежден романтик по душа, знаете, че нищо не удовлетворява вътрешния ви романтикa така, както любовните филми. Дори и да сте голям киноман и да сте виждали всяко клише за любовна история да се разиграва на екрана, винаги ще има още романтични комедии и разтапящи сърцата филми, които да се въртят –особено когато става дума за корейски филми.

"20th Century Girl" (2022)

Развиващ се през 1999 г., този rom-com се върти около тийнейджърка, която се съгласява да следи влюбването на своя приятел... никога не очаквайки, че в крайна сметка самата тя ще се влюби в това влюбване. 

"Sweet & Sour" (2021)

Базиран на романа Initiation Love от Kurumi Inui, този сладък rom-com проследява историята на двойка, която се опитва да се справи с връзката си от разстояние въпреки предизвикателствата – и макар това да звучи напълно предсказуемо, предстои драматичен обрат на събитията.

"Love and Leashes" (2022)

В този rom-com жена с BDSM фантазии решава да влезе в договорни отношения по взаимно съгласие с колегата си, след като той открива нейната тайна и това е много по-игриво и безгрижно, отколкото звучи, гарантираме ви!

"Tune in for Love" (2019)

В този достоен за припадък романс, развиващ се през 90-те, студент и тийнейджър имат случайна среща в пекарна, където откриват незабавна връзка – и въпреки това от този момент съдбата изглежда решена да ги раздели.

"Moonlit Winter" (2019)

В този великолепеб романтичен филм тийнейджърка на име Сае-бом открива тайно любовно писмо, написано до наскоро разведената ѝ майка... и неочаквано то е от японец. За да помогне на майка си да преодолее депресията си след развода, Сае-бом решава да играе сватовница и убеждава майка си да отиде на пътуване до Япония с нея, което в крайна сметка променя живота им завинаги.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay