Кои познати лица се завръщат в сезон 14 на "Новите съседи"?

Новият четиринадесети сезон на "Новите съседи" ще бъде излъчен след броени дни за българската аудитория. Любопитното тук е, че ние ще го гледаме дори преди да се е появил по испанската телевизия. 

 Междусъседски разногласия, неочаквани романси и пристигането на двама нови собственици са част от ситуациите, които белязват всекидневието на съседите. В допълнение, много други лица, вече познати на феновете на сериала, ще се завърнат в кварталната общност на Contubernio 49 през целия му четиринадесети сезон, за да оплитат, ако е възможно, още повече живота на най-известните съседи в света.

Кой ще се присъедини към актьорския състав на "Новите съседи"?

Сред новите лица, които ще се присъединят към сериала през четиринадесети сезон са актрисата Росио Марин, която ще играе ролята на Грета Гармедия след смъртта на Лаура Гомес Лакуева миналия март.

Актьорите Ана Ариас и Раул Пеня ще играят своите герои от "Селцето" - Кристина и Мартин, които се местят в лудата квартална общност на Contubernio 49 с дъщеря си, която е само на няколко месеца.

Кои стари герои се завръщат този сезон?

В допълнение към новите герои, които се присъединяват към сериала, по време на сезон 14 ще видим завръщането на стари познати, сред които са гореспоменатите Лола и Йоли (съответно Макарена Гомес и Мирен Ибаргурен), Чуса (Пас Падиля) и братът на Амадор, Теодоро Ривас (Ернесто Севиля).

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay