Срещате ли се с женомразец? 7 признаци, които го доказват!

Този тип мъже не се разхождат с голям надпис "Женомразец!". Те идват като всеки друг мъж, очароват и преди да се усетите, имате годежен пръстен и сте на път да вървите по пътеката към заветното "И заживели щастливо...".

Срещате ли се с женомразец? 7 признаци, които го доказват!
Pexels

Има тънка линия между традиционния човек и женомразеца. Не е ясно къде започва и свършва, но това не означава, че не можем да посочим женомразец, когато чуем или видим такъв.

Този тип мъже не се разхождат с голям надпис "Женомразец!". Те идват като всеки друг мъж, очароват и преди да се усетите, имате годежен пръстен и сте на път да вървите по пътеката към заветното "И заживели щастливо...".

Въпреки това, има моменти, когато той е казал неща, които са оставили лош вкус в устата ви. След това той бързо ги прикрива като шеги и ги оставяте да се изплъзнат, но дълбоко в себе си знаете, че "шегите му" са неподходящи. Срещате ли се с женомразец?

1. Той контролира.

Този тип човек иска да контролира всеки аспект от живота. Какво носите, с кого излизате, къде отивате и дори какво можете и не можете да ядете. Той иска да правите всичко, което той казва и по начина, по който той го иска. Той ви казва, че това са неговите предпочитания и че го прави за подобряване на връзката ви.

2. Той вярва, че те притежава.

Много женомразци мъже вярват, че притежават жените си. Ако той иска да ви командва, както прави с колата си, (навигира и взима всяко решение къде да отиде) тогава сте в грешната връзка. Ако той продължава да казва неща като, това е моята къща, така че трябва да правиш каквото ти казвам или ти купих тази рокля и по този начин можете да я използваш само когато искам, трябва да търсите вратата - изход от връзката.

3. Той те омаловажава.

Женомразците мъже вярват, че мненията и идеите на жените са невалидни и не трябва да бъдат чути. Ако вашият мъж ви казва постоянно, че не знаете какво говорите или не трябва да говорите, когато говори с приятелите си, тогава той не цени вас и до голяма степен гледната точка на всяка жена.

4. Той не иска да преследвате страстите си.

През повечето време този тип мъже искат жени, които нямат нищо собствено - нито бизнес, нито работа. Ако ви моли да напуснете работата си, защото ще се грижи и за двама ви, вашият човек е женомразец. Ако той продължава да поставя под въпрос способността ви да вършите работа и да се грижите за връзката си, вие сте в грешните ръце.

5. Той обективизира жените.

Женомразците мъже виждат жените само като сексуални обекти. Те вярват, че съществуват, за да задоволят сексуалните му апетити и фантазии. Ако той е във връзка с вас, вие сте там с цел възпроизвеждане.

Вероятно сте срещали мъже, които искат да говорят само за секс и колко сте горещи и секси вие или други жени. Ако сте се чудили за какво става въпрос, то най-вероятно сте имали досег с женомразец.

6. Отношенията му с други жени са ужасни.

Чух един човек да казва, че ако едно момиче има лоши отношения с баща си, това е червен флаг. Какво ще кажеш да го обърнем? Ако мъжът, когото виждате, има лоши отношения със значими жени в живота си - майка, сестри - това е червен флаг. Горчивите чувства, които въплъщава, ще го накарат да се отнася зле с другите жени.

7. Обвинява те за грешките си.

Ако той не успее извън дома, това е защото сте били препятствие. Или не сте обърнали достатъчно внимание на това, от което се нуждае, или сте поискали пари, за да пазарувате в грешното време. Ще бъдете хванати в цикъл, в който постоянно се извинявате за неща, за които трябва да се извините.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay