Най-разпространените митове в модата

Най-разпространените митове в модата
Canva

Модата е истиснки феномен, благодарение на който всеки човек е способен да изрази себе си. Но в старанието си да следваме правила, често се съобразяваме с норми и разбирания, които не винаги отговарят на релаността. Ето кои са най-разпространените митове в модата:

Модата е само за младите: Има стереотип, че модата е предназначена само за младежите, докато всъщност стилът няма възрастови ограничения.

Висока цена означава високо качество: Някои хора вярват, че по-скъпите облекла винаги са по-качествени. Всъщност, качеството не зависи винаги от цената.

Модата трябва да следва само тенденциите: Не е задължително всичко, което е модерно, да ви подхожда. Важно е да откривате стил, който отразява вашата личност.

Трябва да се обличаме в съответствие с тялото на моделите: Не всички имаме тялото на професионален модел, но можем да носим облекла, които подчертават нашите силни страни и ни правят уверени.

Облеклата трябва да бъдат подчертаващи идеалната фигура: Модата трябва да бъде за всеки тип фигура, а не само за този, който отговаря на идеала за красота.

Сезонните тенденции се променят бързо: Не е необходимо да се променяте с всяка сезонна тенденция. Важно е да носите облекла, които ви правят щастливи и с които се чувствате добре.

Дрехите от световни марки са винаги по-добри: Някои хора вярват, че ако дрехата не е от известна марка, тя не е стойностна. Всъщност, много брандове предлагат качествени и стилни облекла.

Модата е само за жените: Мъжете също трябва да се интересуват и да се грижат за своя стил и външен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay