Защо Ким Кардашян пуска сутиен със зърна?

След шумно навлизане в мъжкото облекло по-рано тази седмица, Skims вече обяви следващия си продукт: сутиен със зърна. Какво точно е това всъщност? Според Ким Кардашян, която дебютира с продукта на 27 октомври, това е обикновен push-up сутиен с вградени изкуствени зърна.

Излизането на продукта обаче предизвика доза недоверие у хората. Въпреки запитванията дали това е закъсняла първоаприлска шега, се оказва, че това всъщност е доста гениален начин да се пусне на пазара инвестицията на Skims за напредък в премахването на въглерода. 

Компанията също така обяви, че ще дари 10 процента от продажбите на сутиена на 1% For the Planet, организация, посветена на справянето с глобалната екологична криза. По-рано тази година Skims също обяви участието си в пазарната инициатива Watershed's Frontier, дългосрочен ангажимент срещу изменението на климата за ускоряване на трайното отстраняване на въглерода.

"Някои дни са трудни (hard), но тези зърна са по-твърди (harder). И за разлика от айсбергите, те няма да отидат никъде", казва Кардашиян, носейки предстоящото безшевно боди и по-късно тениска, вероятно също от Skims. Стартирайки на 31 октомври, Ultimate Nipple Bra обещава "перфектна пълнота" и разбира се, изкуствени зърна. Въпреки че тази итерация може да изглежда странна, със сигурност има съществуващ пазар за новия сутиен. 

Зърната могат да бъдат най-добрият ви аксесоар, според многото знаменитости, които сме виждали в напълно прозрачни рокли , прозрачни бански костюми и щури вариации на голата тенденцияВсъщност Кардашян е демонстрирала това в избора си на стил в много случаи. Защо не привлечете още повече внимание към зърната с пълно покриващ, push-up сутиен?

Както Кардашян толкова уместно заявява, тя не е учен, но "вярва, че всеки може да използва своите умения, за да изпълни своята роля". Така че тя използва изключително популярната си марка бельо и предприемачески начин на мислене – за да допринесе за спасяването на планетата.

Гледайте забавното съобщение на Кардашиян изцяло по-долу.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay