Температурната игра е най-лесният начин да получите повече оргазми

Температурната игра е най-лесният начин да получите повече оргазми
Canva

Повечето хора жадуват за разнообразие в даден момент от живота си. Когато става дума конкретно за секс, това е причината, поради която хората обикновено искат да изпробват различни сексуални пози, да намерят нови начини за достигане до оргазъм и да въведат секс играчки. Но как хората подправят сексуалния си живот зависи изцяло от това, което искат да постигнат.

Температурната игра е форма на еротично изследване, което използва топлина и студ, за да стимулира и възбужда сетивата. Много неща могат да попаднат под чадъра "температурна игра", поради което това е наистина подходяща опция за тези, които обичат да експериментират.

Какво е температурна игра?

Температурната игра е това, което се случва, когато включите различни температури с намерението да стимулирате ерогенните зони на тялото. В зависимост от това, което предпочитате, можете да използвате както топлинни, така и студени варианти, но опциите са почти безкрайни. Всъщност е възможно вече да правите неща в сексуалния си живот, които не сте знаели, че се считат за "температурна игра".

Що се отнася до това как работи и защо е толкова страхотно, специалисти казват, че температурната игра въвежда нов начин за изпитване на удоволствие, с който вероятно не сте свикнали. Плюс това, вашата нервна система реагира естествено на температурните промени и може да помогне да разкрием усещания, които не сме знаели, че можем да изпитаме.

Как да използвате температурната игра в сексуалния си живот

Лесен начин да започнете да изследвате различните температури върху тялото си е под душа или ваната. Ако имате ръчен масажор за душ, можете да го насочите към интимната област, за да изпробвате ефектите от промяната на температурата. Въпреки това, имайте предвид, че не трябва да насочвате мощна струя вода с да нахлуе във влагалището, тъй като може да бъде опасно.

Друг страхотен вариант за температурна игра? Използвайте кубче лед. За соло действие прокарайте кубчето лед надолу по тялото си, върху обичайните ерогенни зони като врата, зърната и вътрешната част на бедрата. За партньорска игра можете да прокарате кубчето лед по посочените места или да го поставите в устата си, докато правите орален секс.

Можете да инвестирате в секс играчка, предназначена за игра с температура.

Можете също така сами да затоплите или охладите секс играчка, като я поставите във фризера или я потопите в топла вода, стига продуктът да е водоустойчив. Пробвайте секс играчки, изработени от стъкло или метал, тъй като промяната на температурата няма да се задържи толкова дълго върху силиконова играчка. Просто се уверете, че оставяте играчката леко да се охлади, преди да я използвате веднага.

Ако е била във фризера, оставете я да се затопли малко, преди да си играете с нея. Ако е била във вряща вода, оставите я да изстине.

И накрая, можете да опитате да включите свещи за масаж в сексуалната си "рутина". Само имайте предвид, че трябва да използвате специфични свещи за масаж, а не всяка обикновена свещ, която имате в къщата си, тъй като масажните свещи имат по-ниска температура на топене. Колкото до това как да я използвате, трябва да запалите свещта и да я излеете директно върху кожата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay