4-те зодии, които ще усетят най-силно пълното слънчево затъмнение в Овен през април 2023г.

4-те зодии, които ще усетят най-силно пълното слънчево затъмнение в Овен през април 2023г.
Pexels

Сезонът на затъмненията винаги е най-кулминационната и променяща живота част от годината. Провеждайки се в двойки от две (или повече) затъмнения, сезонът на промяната настъпва на всеки шест месеца, проправяйки път на Вселената да направи корекции в реалността. Ако сте един от зодиакалните знаци, засегнати най-много от пълното слънчево затъмнение в Овен през април 2023 г., тогава се пригответе за сериозна промяна в живота си, защото ви предстои среща със съдбата.

В астрологията затъмненията са много повече от хипнотизиращо и мистериозно небесно явление. Всъщност тези прекъсвания на нашите редовно планирани програми винаги са сигнал, че предстои промяна. Слънчевото затъмнение винаги се разгръща на мястото на новолуние, докато лунното затъмнение винаги се случва вместо пълнолуние. Тези "проблеми" в нашия типичен 28-дневен лунен цикъл са знак, че нищо не е под наш контрол и всичко, което можем да направим, е да приемем това, което предстои. Всичко, което можете да направите, е да вярвате, че независимо накъде сте се запътили, ще бъде красиво.

Пристигайки на 21 април в 00:12 ч., пълното слънчево затъмнение в Овен ще бъде на 29 градуса, което ще се случи само два месеца преди Северният възел официално да влезе в Овен на 17 юли. Това затъмнение може да се почувства като силен тласък в неудобна посока, далеч от нашата зона на комфорт. Тъй като това слънчево затъмнение се случва при точно 29 градуса - известен още като "анаретичната степен" - то може да бъде невероятно силно.

Овенът е борбен, страстен и конкурентен зодиакален знак, което означава, че промените, които се случват по време и около това затъмнение, могат да бъдат много сериозни. 

Прозорецът на промяната е отворен за няколко седмици преди и след затъмнение! Очаквайте няколко обрати, особено защото на 5 май ви очаква и лунно затъмнение при пълнолуние в Скорпион.

Ако сте представител на някой от следните зодиакални знаци, предстоящото пълно слънчево затъмнение в Овен може да предизвика голяма трансформация в живота ви:

Овен

Вашата страстна и нетърпелива природа ви проправя път към една от най-честните и трудолюбиви зодии. И въпреки че животът ви е на път да стане много натоварен, вие сте напълно способни да се справите с това, което следва! Това затъмнение може да представлява началото на голяма промяна на идентичността. Ако неочаквана промяна започне да се случва в живота ви, тя е предназначена да ви събуди от самодоволството и да станете човекът, който *винаги* е трябвало да бъдете. И докато слънчевото затъмнение може да доведе до нещо голямо, въздействието му може да бъде просто и фино, но дълбоко. Надраснали сте настоящите си обстоятелства и сте готови да опитате нещо ново.

Рак

Ще си създадете име, Раци. Но първо, трябва да сте готови да правите жертви в името на вашия успех. Тъй като това слънчево затъмнение се случва във вашия 10-ти дом на амбиция и обществен имидж, то ви тласка към нова ера във вашия професионален живот. Може да се подготвяте да приемете повишение или дори да промените напълно кариерата си. Така или иначе, време е да приемете отговорностите, които ви се предлагат, защото сте напълно готови за тях.

Везни

Ще научите толкова много за това как изглежда здравословното партньорство, Везни. И тъй като това слънчево затъмнение се случва в Овен - вашият противоположен знак - то стартира двигателя във вашия седми дом на съюзници, врагове, съпрузи и бивши. Смятате ли, че искате да се освободите от ангажимент, който сте поели към някого? Въпреки че това слънчево затъмнение може да показва, че сте готови да прекъснете връзките с някого, то също може да означава, че една връзка се развива в нещо различно; нещо по-силно. Така или иначе, ако някой иска да бъде в живота ви, ще бъде!

Козирог

Трябва да се подготвите за дълбока лична промяна по време на това слънчево затъмнение, Козирози. Провеждайки се във вашия четвърти дом на дома и семейството, това слънчево затъмнение може да е предвестник на промяна във вашата домашна динамика. Може да сте готови да се преместите на ново място, да приветствате нов член на семейството или просто да преосмислите жилищното си пространство. Може дори да означава, че сте готови да напуснете родния си град и да се преместите в друг град за нова вълнуваща възможност! Въпреки това, докато напускате гнездото си и се впускате в неизвестното, важно е да запомните, че може да отнеме време, докато новият ви живот потръгне. Ще осъзнаете, че домът не е непременно място, а по-скоро състояние на ума.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay