За шаловете с вдъхновение

Шалът!

Както знаем, няма нищо вечно, особено при модните тенденции. Да, ама не. Шалът, мили дами, си остава вечният ефектен аксесоар. Дори да не сте луди фенове на модните канали и червения килим, пак може да изглеждате стилно. Трябва ви само въображение, а ако не сте творчески настроени, то тук идваме на помощ ние.

 

Да започнем с общоприетото приложение на шала, а именно - красящ врата.

 

Вечна класика е премятането на по-дълъг шал, като едната му страна виси зад ръката, а другата отпред. Омотаването около врата, като огърлица, също е лесно приложимо. Тези варианти са още по-ефектни ако сте облечени в едноцветна блузка, а цвета на аксесоара е ярък и отличаващ се. Сигурни сме, че всяка дама има поне една черна тениска, така че можеш да пробваш с лилав или червен цвят, сложен отгоре.

 

По-тънките копринени шалове придават много нежност и женственост. Може да използваш старата брошка на баба, за да закрепиш шала отпред. Ако не разполагаш с такъв "закрепител" винаги можеш да си го завържеш на панделка, която да изместиш в едната посока.

Различна шантава идея, която ти предлагаме е да помолиш половинката си да те научи на един мъжки занаят, а именно връзването на вратовръзка. Ако обичаш различното, това е идеалното приложение на твоя шал.

 

Шалът може да изглежда доста артистично, ако просто го сложиш на врата си. Без никакви намотавания и завръзвания. Тук ще ти трябва колан, които да поставиш под гърдите и върху шала.

А дори още по-лесна идея от предната е да го използваш за наметало. Шалът просто трябва да е по-голям, за да покрива гърба ти.

 

Идеално допълват тоалета и квадратните шалчета. Сгънати под формата на триъгълник и завързани за врата.

 

Можеш също да намотаеш един път около врата си, като след това направиш обикновен възел. Така шалът придава женственост на фигурата ти, като подчертава и гърдите.

 

Но употребата на този моден аксесоар не свършва до тук. Той може да бъде използван по още куп начини, които определено ще се харесат на всички екстравагантно настроени дами. Почерпете още една силна доза вдъхновение тук.

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay