40 гологлави британци пред обектива на български студент

Гологлави британци на фокус

Нека си признаем - всички сме въздишали по Вин Дизел. Или поне по Джейсън Стейтъм. Мъжете с бръснати глави привличат жените и това не е тайна за никого, но се оказва, че въздействат и на мъжете, и по специално - на фотографа Антони Георгиев. Той обаче предпочита да ги гледа през обектива на фотоапарата си и да ги споделя с всички в блога си.

 

Антони е студент по фотография в Англия. Набляга на черно-белите кадри, но понякога се заиграва и с цветовете. Определят го като изследовател на човешките емоции и реакции, а от работата му си личи, че е брилянтен в ърбън пейзажите и портретите. Снима също природа, голо тяло и подводни снимки.

 

На нас обаче са ни любими 40-те гологлави британци. Според Антони това е най-разпространената мъжка прическа във Великобритания, а може би и в целия свят. В проекта си той включва и кратка информация за всеки един от моделите си - име, възраст и реакция при въпроса "Може ли да ви снимам?" Някой от отговорите, които е получил действително са забавни: "Не ми е позволено", "Ще ги качиш ли във Фейсбук?", "Наздраве!" и дори "Пиян съм".

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay