Summart - уъркшоп фестивал на плажа

Юлски уъркшоп на плажа

Summart - уъркшоп фестивал на плажа

Това лято освен на всички динамични събития, ще може да се насладим и на глътка спокойствие на плажа. Summart е първият workshop fest на плажа. На него ще се освободите от отрицателните си емоции и ще се сдобиете с приятни спомени от създаването на изкуство върху горещия пясък.


10 дни на южния плаж на къмпинг Китен участниците във фестивала ще се запознават с художествени техники (акварел, темперни бои, графика, пастели, колаж) и ще се опитат да създадат интериорна декорация. Също така ще има занимания по фотография, ателие по рисуване върху стъкло, ателие "хартия" и дори приготвяне на суши.


По време на фестивала, посетителите ще имат възможност да присъстват на кино вечери на открито, жива акустична музика, плажни партита...и изобщо всичко, което ще им помогне да избягат от реалността поне за десет дни.


Цената от 49 лв е за един ден участие и включва материали за уроците, курс по фотография и йога, кинопрожекции и музика на живо. Нощувките трябва да се заплатят отделно, а на сайта има повече информация за възможностите.

 

Не само според организаторите, а и според нас, началото на юли е страхотно време за практикуване на йога на плажа, медитация – отново там. В началото на юли винаги е страхотно, стига да сте близо до морето...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay