Джаджите на сезона

Лятото е по-сладко с джаджите на сезона

Джаджите на сезона

It's summertime and the living is easy... безспорен факт, който ощастливява женското ми съзнание. Пясъкът, вмъкнал се по цялото ми тяло, слънчевите лъчи, които ме изпращат постоянно към морския бряг и освежаващите коктейли, наблъскани с лед и лимони - вече си представям идеално летния сценарий, подсещайки се, че има няколко неща, който могат да го превърнат в съвършен.

 

Джаджите. Създадени, за да удовлетворяват нашите желания, се вписват много добре на фона на летните дни. Не съм експерт по темата, но определено има няколко технологични предложения, които грабнаха вниманието ми.

 

iPod Shufle например е може би най-малкият музикален плейър на пазара в момента. Липсата му на екран се превръща в липса на всякакви притеснения за евентуални драскотини по дисплея. Четеш си списанието, слушайки музика, без въобще да се тревожиш къде ще поставиш плейъра, за да не го повредиш.

В местния DJ те превръща колонката Sony Ericsson MS500. Този аксесоар за мобилния телефон се свързва чрез Bluetooth, което допълнително улеснява употребата на музикалното чудо. Ако не ти харесва музиката от плажния бар, не я слушаш - пускаш си своята и се радваш на идилията.

Добрите моменти заслужават добри фотоси, които да ни радват по-късно. Тук идва на помощ Panasonic DMC-FT2 - фотоапарат и камера, с който можем да се потопим на дълбочина до 10 метра, щракайки невероятните пейзажи на морския свят.

 

 

Новата камера Toshiba Camileo BW10 camcorder също е сред примамливите предложения. Определенията ѝ за "компактна" и "издръжлива на удар и влага" я превръщат във фаворит за летния сезон. Все пак кой не би желал да се излежава на плажа без много, много да се тревожи за опазването на технологиите, които е помъкнал.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.06.2011|10:01
Колкото оригинални, толкова и безсмислени са част от тези джаджи. Аз когато отида на почивка искам наистина да си почина, без излишен шум и лудница. Достатъчно се чува музиката от гъбите по плажа, че и аз да пускам, струва ми се безсмислено. Единственото, което ме грабна и ми хареса е с любителски фотоапарат най-накрая мога да снимам под водата.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay