Жените, които казаха „Не“ на Playboy - част II

Playboy ли? Няма начин! - част II

Жените, които казаха „Не“ на Playboy - част II

Playboy – най емблематичното еротично списание на планетата, радост за очите на мъжете и трамплин към по-високи върхове в кариерата на сексапилните жени.

И макар милиони жени да са готови на всичко, за да изгреят като зайче на корицата на списанието, има една „порода“ дами, които не биха показали прелестите, които крият под дрехите си за нищо на света. Явно не всичко може да се купи с пари, за съжаление на Хю Хефнър.

Продължение на част I:

 

Патриша Бийбър – майката на Джъстин Бийбър

Нестихващият интерес към младият поп изпълнител доведе до лудост, след като феновете му поискаха да видят майка му на корицата на Playboy и то гола. Патриша отхвърли оферта на стойност 50 хил. долара.

 

Кели Озбърн

Закръглената дъщеря на Ози Озбърн също получи предложение да покаже тялото си в еротичното списание. Според екипа Кели изглеждала страхотно, но така или иначе тя отказала.

 

Мелани Браун

Певицата от легендарната момичешка група Spice girls Мел Си е отказвала на Playboy цели 5 пъти под предлог, че й предлагат смешни суми.

Кендра Уилкинсън

Кендра Уилкинсън отказала предложението да се снима гола за списанието, тъй като в момента не харесва фигурата си. Американската чаровница, която в миналото живееше в имението на Хю Хефнър, отказала офертата на световноизвестното списание, защото не харесва фигурата си, след като роди вече 10-месечния си син. "Кендра иска да отслабне няколко килограма. Може би това ще стане в близкото бъдеще", заяви пред репортери запознат източник.

 

Оксана Григориева

Скандалната бивша жена на актьора Мел Гибсън отказа на екипа на списанието да се снима, както майка я е родила. Офертата към рускинята била на стойност 75 хил. долара.

Говорител на Григориева заяви: „ Нито сега, нито някога въобще, нито за повече, нито за по- малко пари, Оксана би приела да се снима гола!“

 

Сюзън Сарандън

Актрисата признава, че е била преследвана с оферти от Playboy в продължение на цели 20 години. И вече се е замислила дали да не приеме, когато е забременяла. Тогава Сюзън навърши 39 години, което в крайна сметка решило дилемата - "НЕ". Иначе хонорарите, които й предлагали, били значителни, като тя уточнява, че ставало дума за суми над милион долара.

 

Елиша Кътбърт

Изгрялата с тв сериала "24" Елиша почти бе приела офертата на изданието за един милион долара, когато приятелят й Трейс Аяла, който се счита за дясната ръка на Джъстин Тимбърлейк, разбра за това. Последва уникален скандал и той й постави дилемата "или аз или Playboy". В крайна сметка блондинката реши да запази връзката си, а в момента милиони мъже мразят неистово Аяла за това.

 

Джесика Алба - излъганата

Истински скандал се развихри през 2006г., когато Джесика лъсна на корицата на Playboy по бански, но ... без нейното разрешението на актрисата.

Тогава тя заплаши да съди списанието и издателят му, ако не изтеглят от продажба броевете.

Джесика се притеснила, че снимката на корицата подвеждала хората да мислят, че в списанието имало голи снимки на Алба, а това било голям проблем за нея, защото досега тя дори не се е показвала гола във филмите си.

Тогава Хефнър й пратил извинително писмо и направил дарения на две благотворителни организации, които тя подкрепя ... и тя му прости.

 

София Лорен - обидената

Преди повече от 50 години актрисата се появи в не особено предизвикателна сесия в Playboy, още когато бе в най-добрите си години. Преди няколко години тя получи нова оферта, която бе на стойност - 100 хиляди евро, за да разкрие отново прелести на корицата. Възмутена от прдложения хонорар, София не само отказа, но и до ден днешен не говори с Хефнър.

 

Тату - на 18г., но твърде късно

Един от най-любопитните случаи в историята на списанието е този, в който Playboy се отказва от предварителната си идея да заснеме изгряващите девойки от руската група T.A.T.U - Юлия и Лена дибидюс на корицата си. Първоначално двете приемат, но са едва на 16 години и изданието склонява да изчака с две години, докато навършат пълнолетие.

През този период обаче популярността им значително спада, а и момичетата често разкриват прелести в клипове и фотосесии. В крайна сметка, когато навършват 18 години, Хефнър ги информира, че предложението вече не е актуално. Според него те нямало да бъдат достатъчно интересни другаде, освен на руския пазар.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 08.05.2013|20:20
ТАТУ КАК са ги отрязали
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay