Звездите, които казват НЕ на любовта на лист хартия

Звездите, които казват НЕ на Менделсон

Рийз Уидърспун, Миранда Ламбърт и Лили Алън са само част от булките, които ще пристъпят към олтара под звуците на Менделсон на тази година. Нека не забравяме и най-голямото събитие, за което цял свят говори от месеци, а именно – кралската сватба.

 

Звезди като Даяна Крюгер обаче са твърдо против брака. След 5 години брак тя се раздели със съпруга си и в интервю за Glamour тя е категорична: "Не искам да звучи песимистично, но разбрах, че не вярвам в брака".

 

Джордж Клуни, който два пъти оглави класацията на People за най-секси мъж, също опита горчилката на брака. Секси "докторът", след като бе женен 4 години, не иска да повтаря злополучния си първи опит. Дали сегашната му половинка италианският модел Елизабета Каналис ще промени мнението му, само времето ще покаже.

 

Актьорите Голди Хоун и Кърт Ръсел са заедно през последните 27 години и не са се запътили към олтара. Хоун има два неуспешни брака преди сегашната си връзка. И тъй като тя определено е доста по-успешна без двойката да се е подписала, защо да рискуват. В интервю пред BBC тя обясни, че именно на това, че двамата знаят, че нищо не е сигурно, се дължат отношенията им.

 

Докато повечето жени мечтаят за бяла рокля, любящ съпруг и две деца, Ева Мендес не мисли, че това е за нея. Красивата актриса определя брака като скучен, а и не се вижда особено в ролята на майка.

 

Кайли Миноуг няма проблем да превръща всеки свой концерт в грандиозно шоу, но 42-годишната певица няма особен успех в любовта и не се вижда като булка.

 

Опра Уинфри може би има всичко, за което една жена си мечтае, но в интервю при Лари Кинг каза, че по всяка вероятност никога няма да каже официалното "Да!" на дългогодишния си партньор, тъй като не го считат за нужно, за да се обичат.

 

След като беше омъжена за баскетболния играч Дейвид Джъстис и R&B певеца Ерик Бенет, носителката на Оскар Хали Бери е приключила завинаги с брака. Докато все още излизаше с бащата на дъщеря си Нала, Габриел Обри, тя твърдо заяви, че няма нужда повече да се чувства нечия съпруга. Това й спести трети провалил се брак, тъй като скоро след това двамата се разделиха.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay