Очакваме на екран Де Ниро, Бон Джоуви и Мишел Пфайфър

Джон Бон Джоуви в комедия с Де Ниро

Очакваме на екран Де Ниро, Бон Джоуви и Мишел Пфайфър

Джон Бон Джоуви е потвърдил, че ще играе във филма "New Year's Eve" само няколко седмици, след като каза, че се колебае дали да се върне към актьорската си кариера, съобщи сайтът Contactmusic.

 

През декември 2010 г. той бе заявил в интервю пред Лари Кинг, че няма голямо желание отново да застава пред камерата. Истина е, че Джон е много зает с музикалната си кариера, тъй като с бандата му Bon Jovi са на световно турне, което продължава вече втора година. Те бяха обявени и за групата с най-печелившо турне за изминалата 2010 г.

 

Но явно е дошъл моментът рокаджията отново да се изяви на снимачната площадка. Досега той е участвал в около 15 филма, като най-запомнящи се са ролите му в "Лунна светлина и Валентино", "Подводница U-571” и в сериала "Али Макбийл".

 

Бон Джоуви, който не се е снимал от 2006 г., вече е подписал договор за участие в романтичната комедия "New Year's Eve", режисирана от Гари Маршал.

 

Според Ройтерс Джон Бон Джоуви ще играе ролята на рок музикант, който нaвремето изоставил приятелката си (героинята на Хали Бери във филма). Сюжетът проследява живота на група нюйоркчани, чиито съдби се преплитат в навечерието на Нова година.

 

Продукцията може да се похвали с много силен актьорски състав. Ще участват звезди като Робърт де Ниро, Зак Ефрон, Хилари Суонк, Сара Джесика Паркър, Мишел Пфайфър, Джесика Бийл и Аштън Кътчър.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay