Ринго Стар с автобиографична песен

Живот като на песен. Буквално!

Ринго Стар с автобиографична песен

Бившият барабанист на легендарната ливърпулска четворка "The Beatles" споделя, че предпочита да документира живота си с музика, вместо с думи, научаваме от Contactmusic. Парчето, което музикантът записва, е посветено на Ливърпул, родният град на музикантите.

 

"Записвам песен за града. Тя е за мен и за Ливърпул. Реших да създам нещо като мини-автобиография, вместо да пиша книга", споделя Ринго Стар.

 

Барабанистът допълва, че причината "набързо да разкаже за живота си в песен" е желанието на всички да научат историята му с бийтълсите, както и за прочутия клуб "Cavern" в Ливърпул.

 

"Предлагали са ми неведнъж да напиша автобиография, но всъщност всичко, което хората искат да знаят, е за осемте ми години, прекарани с "The Beatles" . Ако трябва да пиша, за да стигна до тях, ще излязат три тома. Поради тази причина реших да разкажа в песен откъси от моя живот. В парчето споменавам и "The Iron Door Club" - един по-добър, по-рокаджийски клуб", казва Стар.

 

Бившият барабанист на "The Beatles" се подготвя за турне с групата си "All-Starr Band". Музикантите ще изнесат 27 концерта. Първото шоу ще бъде в Киев, Украйна, на 4 юни. В рамките на турнето Ринго Стар и групата му ще посетят Русия, Швеция, Норвегия, Дания, Латвия, Полша, Великобритания, Франция, Чехия, Италия, Холандия и Германия. Обиколката им ще приключи с концерт във Виена на 17 юли.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay