Статуя на Джако носи късмет на Фулъм

Откриха паметник на Джако

Статуя на Джако носи късмет на Фулъм

Когато собственикът на футболния отбор Фулъм Мохамед ал Файед за първи път съобщи, че възнамерява да издигне статуя на приятеля си Майкъл Джексън пред стадиона "Крейвън Котидж", много хора помислиха, че той се шегува. Други се чудеха какво общо има покойният Крал на попа с футболния отбор.

 

Оказа се, че Ал Файед изпълни обещанието си и в неделя (3 април), точно преди футболната среща между отборите на Фулъм и Блекпул, той представи статуята пред въодушевените фенове на певеца и обърканите фенове на Фулъм. След това Ал Файед дори танцува с деца около паметника, като по този начин показа ясно, че не го интересува особено фактът, че някои хора може и да не харесват статуята на Майкъл Джексън.

 

Може би привържениците на Фулъм имат причина да бъдат недоволни, защото пред стадиона на отбора се издига статуя на човек, който е присъствал само на един футболен мач на отбора заедно с Ал Файед през 1999 г., а не на легендарен футболист или някой, който има някаква връзка с този спорт.

 

В крайна сметка обаче, ал Файде може да издигне статуя и го прави, а очевидно е било за добро, защото...

след официалното откриване на паметника, Фулъм би Блекпул с 3-0, така че явно Мохамед е знаел, че статуята няма влияе зле на резултатите на отбора, а напротив.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay