Централно парти!

Централно!

София вече може да се похвали, че е една крачка по-близо до Европа. Географски, разбира се, тя винаги е била там, но откриването на места като Central Bar & Eatery ни радва като за първи път. Това, че се намира на любимата ни улица "Раковски", е повече от прекрасно, защото можем да поседнем за едно бързо питие или пък за по-разточителен обяд направо от улицата.

Хоп! И от артистичната атмосфера на парковете и театрите наоколо се пренасяме в аристократичния и удобен Central. Мястото от години е познато на столичаните, които обичат да се разхождат по "Раковски", като една от първите сладкарници "Лучано" в града. Сега то няма нищо общо с любимото от соц времената място, но обещава да се превърне в такова на модерните хора в столицата.

Барманите дават силна заявка за лято, пълно със свежест и страсти - лично обещаха, че това ще бъде барът с най-добрите и разнообразни коктейли в София. Освен това, храната е невероятно вкусна. За последните две твърдения съдим и по снощното парти, състояло се по случай официалното откриване на Central. По червения килим преминаха много красиви дами и господа, бизнесмени - всички те приятели на качествения нощен живот. Освен тях, видяхме и лица от конкурса Мистър Менхънт, които безспорно зарадваха присъстващите очарователни дами.

Приятната вечер ни накара да помечтаем за още много, много такива през летните месеци. И нямаме търпение слънцето да изгрее най-накрая, за да се порадваме на една малко по-различна София - директно от комфортния бар на Central.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.05.2011|13:23
Това заведение е направено със стил и вкус. Много ми харесаха снимките от галерията. Несъмнено това лято ще бъде голям хит и ще се правят много интересни партита. Чак да им завидиш на софиянци :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay