Най-лесно отслабват 28-годишните

Най-лесно се отслабва на 28

Най-лесно отслабват 28-годишните

Най-успешните "отслабващи" са тези, които са започнали диета или са променили начина си на живот с цел отслабване, точно на 28 години. Колкото и несериозно да звучи подобно твърдение, има сериозни доказателства, че е вярно.

 

Жените в края на 20-те си години по-бързо топят излишните килограми, защото имат повече време и воля от жените на друга възраст, а и се тревожат повече за теглото си. В резултат те следват неотклонно целта си да отслабнат. За разлика от тях 30-годишните често са прекалено заети, за да обръщат внимание на теглото си. За тези на 40 и 50 години пък идеалната фигура просто вече не е приоритет.

 

В помощ на 28-годишните се нарежда и фактът, че обикновено на тази възраст жените са в пика на социалния си живот, все още не са омъжени или нямат деца и често са напреднали достатъчно в кариерата, поради което водят интензивен и забързан живот, а това улеснява топенето на килограми.

 

Доказано е, че почти всяка жена се подлага на две диети годишно, но 70% от опитите водят до провал или недълготрайни резултати. Жените които имат дълга и стабилна връзка или брак обаче, стават с всяка следваща година все по-приятелски настроени към извивките си и забравят за диетите, поне докато не се появи емоционален трус в живота им.

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay