Две бивши на едно място: Софи Търнър и Тейлър Суифт вечеряха заедно в Ню Йорк

Най-страшният кошмар на Джо Джонас!

Тейлър Суифт и Софи Търнър бяха забелязани да напускат вечеря на Via Carota в Ню Йорк. Което очевидно е изключително!!!!! Новини. Ако това не е новина, не знаем кое!!! Два бивши на едно място е наистина опасна комбинация!

Срещата им идва тъкмо нвреме, на фона на раздялата между Софи Търнър и Джо Джонас.


Съвсем наскоро TMZ съобщи, че Джо не е оказвал достатъчно подкрепа на Софи след раждането на второто им дете и че я е притискал да излиза на събития, преди да е готова и въпреки че тя е се е чувствала неудобно и не е искала да присъства.

Освен това бившата двойка публикува изявление за раздялата си на 6 септември, което гласи: "Изявление от нас двамата. След четири прекрасни години брак ние решихме взаимно да прекратим брака си по приятелски начин. Има много спекулативни разкази защо, но наистина това е единно решение и ние искрено се надяваме, че всеки може да уважи нашите желания за поверителност за нас и нашите деца."

Междувременно припомняме, че Тейлър излизаше с Джо от юли до октомври 2008 г. и Джо грубо прекрати нещата по телефона, което Тейлър потвърди по време на поява в шоуто на Елън през ноември 2008 г.

 "Когато намеря този човек, който е подходящ за мен, той ще бъде прекрасен и когато го погледна, дори няма да мога да си спомня момчето, което скъса с мен по телефона след 25 секунди, когато Бях на 18.", сподели тогава тя.

Твърди се, че песента ѝ "Forever and Always" е за Джо, като се има предвид, че е песен, която включва текстове като "Бях ли извън линията? / Казах ли нещо твърде честно, накара ли те да избягаш и да се скриеш / Като уплашено малко момче. "

Така че, да, можете да разберете защо това излизане на двете дами предивзиква такъв фурор!



0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay