Кàжи честно! Вижте как се подрусват феновете на Азис

Те са готови на всичко, за да участват в новия клип на провокативния певец

Знаем си го Азис. Васил Троянов Боянов, Васко, Василка, Азо... Или пък Азия Ротшилд - това му е най-новото двайсет. Напоследък твърди, че вече се е превърнал в истинска жена и е сбъднал мечтата си. Най-вероятно, под "мечта" трябва да разбираме неугасващия му копнеж да провокира интереса на жълтите медии, но както и да е.

Можете да разгледате някои от последните визии на Азис в галерията ни. А междувременно, ние ще обърнем специално внимание на верните му фенове. По настоящем "най-голямата българска звезда" е решила да въвлече и тях в своята игра на скандалност и публично излагане. Ето за какво става въпрос:

"ВНИМАНИЕ! Искате да се снимате в най-новото видео на Азис? Възможно е за всеки един от вас, без значение от пола ви! Условията са следните: трябва да направите видео, на което танцувате. Видеото задължително трябва да бъде към песента "Кажи честно". Успех на всички! :)" 

Oт няколко дни насам подобни вдъхновяващи обявления красят официалния профил на Азис във Facebook. И очевидно получават достатъчно количество от съответните вдъхновени отговори. Всеки ден администраторите на страницата избират и качват по едно домашно клипче, на което поп-фолк почитатели показват доста нескопосаните си танцувални способности. "Танцувални" - в смисъл на гюбеци и подрусвания, не че става въпрос за някакви сериозни танци, но все пак и те можеха да бъдат по-майсторски изпълнени. Под саундтрака на:

Научи ме как...

Да съм твоята лежанка.
Да съм твойта кръвна банка.
Да съм ти адреналина.
В кръвта ти кокаина...

И така нататък - все откъси от хита на новородената Азия Ротшилд "Кажи честно".  Честно да ви кажем, лично ние не харесахме предложенията им. Днес обаче, Азис превъзбудено е написал: "Искам да ви кажа, че сте прекрасни! Толкова много ви се радвам че и сърцето ми пее и танцува когато гледам вашите изпълнения!!!"

Вие също можете да ги видите (ако не ви е страх) и да прецените дали сте съгласни с нашето скромно мнение, или по-скоро клоните към мнението на скандалния певец. Въпреки че в неговия свят полът е доста размито понятие, ние сме избрали да включим тук проявите на едно момче и едно момиче от неговите почитатели.

 

Във Facebook страницата на Азис пък можете да се полюбувате и на всички останали. Сред които: един "лут фен" на име Гари; рускиня, която се опитва да пее "честната песен" на Азис; 15-годишната Елеонора, която "обича" прочутия Васко; друго момиче, което се е провъзгласило за "красива германка", но не е много сигурно дали отговаря на описанието...

Но от всички досегашни участници, като че ли най-много ни озадачи мацката от това видео - тя се е постарала да сглоби възможно най-професионално изглеждащо клипче, да се нагласи както подобава за средите на върлия поп-фолк, но е забравила да положи каквото и да било усилие в самото танцуване.

Пожелаваме ви приятно гледане и слушане, ако това изобщо е възможно!

8 20
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 28.08.2012|13:20
Ами той си е направо като жена... аз направо съм потресена! И каква е тази грозна татуировка Велизар на ръката му?!
7
Не е посочен 28.08.2012|12:28
Това момиче се казва Ана-Мари Илиева и видях че си е направила регистрация в youtube специално за да качи този клип. не е лошо когато човек има цели ... хахаха
6
Не е посочен 28.08.2012|12:26
Значи младо момиче да си върти задника е едно на ръка, но когато ми изтъпанчат някакъв мазник, който прави същото, е просто прекалено. Тези хора нямат ли си работа че се занимават с това. И толкова ли не знаят че съществува далеч по-качествена музика от Азис.
5
Не е посочен 28.08.2012|12:22
Онова момиче с късите дънки и бяла блузка на Morgan е направо класика. Танцува си в детската стая а на едното легло се мъдри плюшен Туити който става неволен свидетел на цялата тази простотия
4
Не е посочен 28.08.2012|10:04
Няма и ден почивка от Азис! Чак не знам кой мисли всеки ден "скандалите" му, за да не следи от страниците на вестниците.
3
Не е посочен 28.08.2012|09:52
не мога да спра да се изненадвам от подобни статии и клипове,втрещява ме интересът ви към чалга изпълнителите и техните верни фенове...за мен Азис,песента му,както и танцуващите,са покъртителни!
2
Не е посочен 27.08.2012|19:27
Хаха, той просто е жалък! А още по-жалки са девойките, чиято визия копира. Един мъж успява да се намаже достатъчно, че да имитира една жена понякога по-добре от самата нея. Просто е излагация
1
Не е посочен 27.08.2012|16:15
Последните години се забелязва самоубийствената склонност на българина към излагации в името на славата и естествено пачката.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay