Как Мадона получи емблематичния си „кралски“ псевдоним?

„Her Maj“ вече беше прякор на тогавашната кралица Елизабет II.

Как Мадона получи емблематичния си „кралски“ псевдоним?

Мадона е известна на хората в Обединеното кралство и света като "Madge", но светът никога не е разбрал защо, до този момент. Нова биография за кралицата на попа се появи на пазара тази седмица. Madonna: A Rebel Life от Мери Габриел след дълго очакване, излезе на пазара и разкри подробности около "кралския" псевдоним на поп иконата.

Мери пише, че Мадона е наричана Мадж в началото на века от британската публика, съобщи MailOnline. Съобщава се, че името е останало, защото докато е била в страната, създавайки албума си Music in Britain от 2000 г., обществеността я е виждала като нормална поп звезда, а не като дива.

Гай Ричи, вторият съпруг на Мадж, обаче разказва различна история. В опит да засили егото й и да я накара да се почувства специална, Гай каза на Мадона, че Мадж е съкращение от Нейно Величество.

"Her Maj" вече беше прякор на тогавашната кралица Елизабет II.

Новата биография излиза, докато самата Кралица на попа репетира за световното си турне Celebration. Турнето трябваше да започне през юли, но само няколко седмици преди първото си турне тя се озова в болницата. Мениджърът й Гай Осири сподели новината в Instagram, че Мадж е в болница в Ню Йорк, лекувана от тежка бактериална инфекция. Няколко дни след съобщението тя беше изписана от болницата и изпратена у дома да се възстановява.

По-късно тя публикува пост в Instagram. "Благодаря ви за положителната енергия, молитвите и думите на изцеление и насърчение. Усетих любовта ви. На път съм към възстановяване и съм невероятно благодарна за всички благословии в живота си", написа тя.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay