Любовен лексикон със София и Велислав

В най-любовния месец от годината ви срещаме с няколко двойки, които ще ни разкажат своята история и ще издадат тайните си за успешна връзка.

София завладява TikTok със забавни видеа. А сега вижте какво споделиха тя и половинката й пред Jenite.bg: 

От колко време сте заедно? - 8 години

Опиши партньора си с няколко думи?

Той е добър, състрадателен, грижовен 

Тя :  добра, грижовна, човек, на който може да се разчита за всичко и престъпления 

Бяхте ли приятели преди да се влюбите един в друг? - Не, беше точно обратното, не го харесвах особено, когато се запознахме за първи път. 

Къде се запознахте? - един наш общ познат ни запозна , накара ни (без да знаем)  да излезем с него. Велислав  да го закара, а аз да доведа моя приятелка, която той искаше да види. 

Живеете ли заедно? От колко време? - Живеем заедно. Заживяхме заедно на първия месец. Започна се с една торба дрехи, после две...

Каква е вашата тайна за успешна връзка? - много компромиси, разясняване на проблемите и дълги разговори. Връзката ни започна много грешна и токсична. 

1. Какво за вас е любовта?

За нас любовта е всичко. Тази любов, която изпитваш към друг човек е едно от най-опасните и прекрасни неща, които човек може да изпита. Всичко или нищо. 

2. Какво обичаш най-много в партньора ти?

Софи: че винаги ще помогне с каквото може на всеки, без значение дали го познава или не . Това голямо сърце и др. неща 

Велислав - самата нея , обичам същността ѝ

3. Какъв е вашият "език на любовта" - как изразявате и приемате любов?

(5-те езика на любовта: утвърдителни думи; прекарване на време заедно; получаване на подаръци; физическа близост; жестове на загриженост)

София: емоция, думи, жестове на загриженост

Велислав: подаръци, физическа близост. 

4. Какви са любимите ви общи занимания? - среднощни разходки с колата, разходки сред природата, игри- настолни  или на телефона 

5. Какви планове имате за бъдещето и как работите заедно, за да ги постигнете? До колко е важно да имате общи цели и мечти за изграждане на здрава връзка?

За мен не е важен пътят, а да имаме обща крайна цел: и двамата се развиваме поотделно, като си помагаме ако има нужда другия. И двамата искаме да създадем едно по-голямо семейство. Да имаме наш си дом, прекрасно дете( той иска 6, ама мечтите са безплатни, не съм ферма, мерси). 

6. Как се подкрепяте един друг в лично и професионално отношение? - доста трудно , имайки предвид , че сме много различни характери, но с времето се напаснахме и успяхме да оценим подкрепата. Аз съм страшно емоционална, докато той е рационален. Аз давам емоцията, той решението. 

7. Как сте решили въпроса с домакинските задължения?

София: аз правя по-голямата част от това, работата ми го позволява, но той дали сам, дали ако го помоля, помага без проблеми. Той не очаква от мен да съм перфектната домакиня, нито аз от него да е човекът, който ПРОСТО да изкарва парите. 

8. Как поддържате привличането и страстта си един към друг? - странно или не, дори след 8 години имаме много силна страст един към друг. Всеки, който ме познава знае, че го ОБОЖАВАМ. Пеперудките в корема ги получавам все още. 

9. Как се справяте с конфликтите и какви методи използвате за решаването им?

Много трудно, както казах, ние сме с много различни характери, двамата страшни инати и имаме различни начини със справянето в такива ситуации, той се научи да се извинява и да се опитва да се промени, а аз се научих да не избухвам толкова рязко. 

10. Каква е ролята на взаимното доверие във вашата връзка и как го укрепвате? Ревнувате ли и как се справяте с ревността?

Както бях споменала по-горе, ние имахме ужасно начало на връзката. Той беше изключително ревнив, крайно ревнив. Аз бях ревнива, защото имах огромни проблеми със самочувствието. Беше ужасно. Той успя да разбере обаче как не може човек да живее така и това не е нормално мислене. Лека полека започна да разбира, че това, което прави не е правилно и че не може да се наслади на връзката и въобще да има таква. С леки крачки успяхме да преодолеем всичко това. Абсолютно никаква ревност не изпитвам, защото знам какво той изпитва към мен. Той- е, има си неговите моменти, но са по-скоро хумористични и леки закачки, отколкото истинско чувство на ревност. Няма друг за мен, както няма друга за него.

11. Колко е важно личното пространство във вашата връзка? - много, разбирате ме защо мисля това, заради миналия отговор. Ние си имаме нашите малки светове, които са винаги отворени за другия, ако желае да надникне.

12. Как се стараете да поддържате секса вълнуващ? - той просто е, не сме имали проблеми с привличането. Всеки ден той ми показва и доказва колко съм сексапилна за него, дори в началото, когато аз самата не мислех , че съм. Аз- просто като го погледна и съм готова. Старее като хубавото червено вино. 

13. Каква роля играе хуморът във вашата връзка? - ОГРОМНА. Имаме различно чувство за хумор, но аз лично се смея на всичко, а той ме кара да се смея. Смятам, че смехът е  силен начин да имаш позитивна връзка с някого и оставя много по-силен вкус след това, отколкото горчивината на омразата. 

14. Какво е най-дивото нещо, което сте опитали или искали да опитате заедно?

Оххх , много неща сме правили заедно , не са за пред хора. Да го кажем, че едното включваше движеща се кола, полиция и сек…

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay