Любовен лексикон с Dean Fraiser и Liza Zhelo

Любовен лексикон с Dean Fraiser и Liza Zhelo

В най-любовния месец от годината ви срещаме с няколко двойки, които ще ни разкажат своята история и ще издадат тайните си за успешна връзка.

Dean Fraiser и Liza Zhelo са известни в YouTube и Instagram с интересните си влогове. Ето какво разказаха те пред Jenite.bg: 

От колко време сте заедно? 7 месеца

Опиши партньора си с няколко думи? 

 Той : Моята половинка

Тя : Сигурност, загриженост, любов

Бяхте ли приятели преди да се влюбите един в друг? не

Къде се запознахте? Интернет

Живеете ли заедно? Да

От колко време? От ден 1 

Каква е вашата тайна за успешна връзка? Искреност. 

Любовен лексикон с Dean Fraiser и Liza Zhelo

1. Какво за вас е любовта? Dean: свобода и избор / Liza:  усещане 

2. Какво обичаш най-много в партньора ти? Dean: Грижи се за мен, за да мога да се грижа за нас  Liza: Отношението и искреността.

3. Какъв е вашият "език на любовта" - как изразявате и приемате любов? Dean и Liza: комбинация от всички 5 езика на любовта
(5-те езика на любовта: утвърдителни думи; прекарване на време заедно; получаване на подаръци; физическа близост; жестове на загриженост)

4. Какви са любимите ви общи занимания? Dean и Liza: да готвим заедно, да тренираме, всякакви активности 

5. Какви планове имате за бъдещето и как работите заедно, за да ги постигнете? До колко е важно да имате общи цели и мечти за изграждане на здрава връзка? - Да работим заедно е изключително важно, от както сме заедно, почти всеки проект е общ, така се надъхваме да покорим света.

6. Как се подкрепяте един друг в лично и професионално отношение? - Както всеки един човек - с разбирателство, любов и търпение.

7. Как сте решили въпроса с домакинските задължения? - Лиза се грижи дома винаги да е перфектен, да има храна на масата, да има храна в хладилника, аз се грижа за това никога да не се наложи да се притесняваме за финансите си, защото от както сме заедно - всичко мое стана общо, никога не сме го изговаряли да е такова, така си стана, в нейното семейство е почти така, както и в моето. Паснахме си, не сме го водили този разтовор.

8. Как поддържате привличането и страстта си един към друг? - Искрени сме с интересите и желанията си.

9. Как се справяте с конфликтите и какви методи използвате за решаването им? - С говорене, възможно най-скоро, което звучи страхотно черно на бяло, но не винаги работи по как и предназначение, но повече от ден не влачим скандал

10. Каква е ролята на взаимното доверие във вашата връзка и как го укрепвате? Ревнувате ли и как се справяте с ревността? -  Не познаваме ревността и двамата.

11. Колко е важно личното пространство във вашата връзка? - Ултра clingy сме и двамата, но когато някой има нужда от време сам, което е доста рядко - всеки си има занимание, което не включва другия - гейминг, учене, работа етк

12. Как се стараете да поддържате секса вълнуващ? - С разнообразие в леглото.

13. Каква роля играе хуморът във вашата връзка? - Много голяма.

14. Какво е най-дивото нещо, което сте опитали или искали да опитате заедно? - 8 часа след като се запознахме заминахме за обяд в Рим, поддържаме тази традиция, пътуваме изключително често, живеем навсякъде, където пожелаем.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay