Какви шеги си спретнаха звездите за 1 април?

Джош Дюамел се съблича, Риана нахлува в чужда къща посред нощ

Какви шеги си спретнаха звездите за 1 април?

Денят на шегата вече приключи, а известните лица от шоубизнеса се постараха да го отпразнуват подобаващо. Едни от най-големите имена на световната сцена си спретнаха различни трикове.

Изпълнителят Сам Смит, който открито заявява, че е хомосексуалист, реши да се пошегува именно със сексуалната си ориентация. Той написа в Twitter: "Хора, имам новини. Не съм обратен!”  Определено има чувство за хумор! Само няколко часа след това уточни, че става въпрос за първоаприлска шега.

Актьорът от поредицата "Хари Потър” Том Фелтън пък се появи в многозначителна снимка заедно със звездата от поредицата - Даниел Радклиф. Фотосът бе придружен от следния текст: "Можем просто да го заявим. Заедно сме.”

Какви шеги си спретнаха звездите за 1 април?

Други лица от телевизията също решиха да измислят нещо интересно за първия ден от месец април. Звездите от британския сериал "Дневниците на вампира” Иън Самърхолдър и Ники Рийд, които са двойка в реалния живот, направиха чудесна изненада за феновете си.

Какви шеги си спретнаха звездите за 1 април?

Заедно с актьора Норман Рийдъс те тотално шокираха американските ученици. В рамките на деня тримата посетиха без предупреждение различни колежи в САЩ. С което несъмнено са направили деня за учениците наистина великолепен.

Цялата идея е част от кампанията на Шевролет #BestDayEver, в която взеха участие още актрисата Оливия Уайлд и актьорът Алек Болдуин. Кели Кларксън пък изнесе импровизиран концерт пред мол в Лос Анджелис.

Представители на американския автомобилен гигант съобщиха, че кампанията цели както представянето на нов модел автомобил, така и осигуряването на големи изненади за напълно случайни хора, което се явява като знак за това, че нещо наистина голямо се случва в компанията.

Актьорът Джош Дюамел постъпи далеч по-провокативно. Той качи гола снимка в Instagram, която бе придружена от съобщението: "Взимам си малка почивка от актьорската кариера, за да се отдам на любовта си към голата медитация”.

Какви шеги си спретнаха звездите за 1 април?

Самият актьор не признава дали мъжът на снимката наистина е той. Оставя на въображението на своите фенове да решат дали това е така.

И накрая - най-остроумната от всички шеги. Неин автор е Риана, а потърпевш е водещият Джими Кимел. Изпълнителката се промъква посред нощ в дома на Джими, за да осъществи своя замисъл. Какъв е той? Вижте във видеото:



Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay