Две в едно: плажна кърпа и i-Pod

Музиката идва от плажната кърпа

Две в едно: плажна кърпа и  i-Pod

Наближаващият отпускарски сезон вдъхнови доста модни иновации. Първо бяха банските с вградени соларни панели, които зареждат фотоапарата и i-Pod-а докато хващате шоколадов загар, а сега е ред на плажната кърпа с вградени тон-колони. Идеята е да се наслаждавате на любимата музика, без да се оплитате в жици, както би се получило евентуално при първото предложение.

 

Високотехнологичната кърпа на марката hi-Sun е изработена от 100 процента памук и е с размери 180 на 80 сантиметра. Предлага се в четири цвята - син, розов, червен и черен. Лесно може да бъде навита в собствен елегантен калъф. Високоговорителите са с вграден усилвател и се захранват от литиеви батерии, които се зареждат с USB изход. Има и универсален извод, чрез който в музикалната хавлия могат да се включат всякакъв вид плеъри.

 

Как мислите новите технологии имат ли място на плажа или ще се придържаме към добрите стари бански на лалета?

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.06.2011|16:14
Може и да имат приложение на плажа, но никак няма да са удобни според мен. Ако завали изведнъж дъжд или излязат големи вълни и залеят хавлията, всичко ще отиде по дяволите. Само някои големи меломани биха си купили подобна щуротия.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay