Първи крачки в бизнеса за Питър Андре

Първи крачки в бизнеса

Първи крачки в бизнеса за Питър Андре

Преди десетина година, когато звездата на Питър Андре изгря и всички с възхита гледахме стегнатия му корем в "Misterious girl", не сме си и помисляли, че ще се задържи дълго под прожекторите. Ето че Андре може да бъде и секси, и предприемчив. Вярно е, че не му потръгна в любовта с палавата Кейти Прайс, но пък на дневен ред е бизнеса.

Преди дни Питър разкри, че планира своето първо сериозно начинание - пилотното кафе от верига "New York Coffee Club". То ще отвори врати след 10 седмици в Англия, съобщават от contactmusic.

Новината за лятното откриване на "New York Coffee Club” или NYCC накратко" той оповести на личната се страница в списание New! и допълни, че заслугата за избора на име е изцяло на брат му Майк. Той измислил наименованието, когато двамата били в Ню Йорк и Питър споделил с него за какво мечтае.

Първото заведение от веригата ще се намира в Ийст Гринстед, Западен Съсексрад, а появата на следващите места от NYCC зависи, разбира се, от това доколко добре ще потръгне бизнеса в началото. Причината първият New York Coffee Club да се намира именно там, е че Питър живее на близо и може да се появява в заведението при извънредни ситуации и когато е необходима помощ.

Въпреки готовността си да се включи директно в работния процес той споделя:
"Търся талантливи бармани, които имат желание да работят тук." Каква по-готина възможност да спечелите малко пари? Особено ако сте фен на красавеца-предприемач...

 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay