Бранджелина на екран? Мисията невъзможна!

Заедно, но не и пред камерата

Многолюдното семейство на Брад Пит и Анджелина Джоли е всъщност онова, което ги събира, но и разделя. Те може да са прекрасни родители, но много от феновете им искат да ги видят заедно и на снимачната площадка. Единственият филм, в който си партнират, и който всъщност ги събра и в живота, е "Мистър и мисис Смит" от 2005 година. От тогава им се случиха много неща, които обаче остават зад кадър.

В интервю за Huffington Post Брад споделя: "Вече не можем да си позволим по едно и също време да работим, а бихме искали. В момента гледаме да се редуваме, за да може единият да е с децата, а другият да работи. Ето защо не снимаме заедно и не успяваме да правим всичко заедно."

Актьорът продължава разговора в по-лична посока: "Сега съм баща. Най-важното за мен е, ако снимам филм, да мога да променя нещо в него от мое име. Защото ми е пределно ясно, че децата ми ще гледат филмите с мен, когато пораснат. И искам да могат да разберат нещо за баща си и да се гордеят с него."

Звездната двойка е в Кан, където филмовият фестивал е към края си. Един от акцентите на форума бе именно най-новият филм с участието на Брад Пит - "Дървото на живота", режисиран от Терънс Малик. Премиерата му у нас ще бъде на 27 май.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.05.2011|12:24
Родителските грижи изискват жертви. Това, че не снимат заедно е и в техен плюс според мен. Да са заедно на работа и след това в къщи може да им се отрази зле. Всички знаем, че когато два души са заедно постоянно и нямат личен живот по отделно, бързо си омръзват.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay