Ким Кардашиян се въплъщава в знаменитата роля на Елизабет Тейлър

Новата Клеопатра от Harper's Bazaar

На корицата на списание Harper's Bazaar за месец март ще видим Ким Кардашиян , която позира за втори път за изданието. Миналата година тя напълно се разголи за снимките, при това без каквато и да е била дигитална обработка на кадрите, поне по думите й. 

 

Тазгодишната фотосесия е вдъхновена от знаменитата роля на Елизабет Тейлър като Клеопатра в продукцията за митичната владетелка на Египет от 1963г. 

 

Специално за новия брой на списанието Ким се среща със своя идол, за да я попита за славата, успеха, мъжете и диамантите.

 

На въпроса на Ким, известната най-вече със скандалното си поведение: "Ти си моят идол, но изоставам с шестима съпрузи и няколко големи бижута. Какво на направя?", актрисата, удостоена с Орден на британската империя отговаря:

"Никога не съм искала да имам лъскави бижута или много съпрузи. За мен животът се стече, както за всички останали. Истинска късметлийка съм, че почувствах голямата любов и че съм временен собственик на няколко невероятно красиви бижута. Никога не съм се усещала по-жива от моментите, в които съм гледала представлението на някой голям артист или когато съм виждала радостта в очите на децата ми, никога не съм се чувствала по-богата, както когато дарих голяма сума за борбата с болестта на СПИН. Следвай страстта си, следвай сърцето си и нещата ще се случат от самосебе си".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay