Актьорите от „Приятели“ публикуваха съвместно изявление след смъртта на Матю Пери

Актьорите от „Приятели“ публикуваха съвместно изявление след смъртта на Матю Пери

След смъртта на Матю Пери, актьорският състав на Приятели пусна съвместно изявление в памет на актьора, изиграл емблематичната роля на Чандлър Бинг заедно с тях в продължение на 10 сезона.

 "Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от актьорски партньори. Ние сме семейство. Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да преценим тази необозрима загуба. След време ще кажем повече, както и когато можем", продължава изявлението. "Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света", гласи изявлението.

Създателите на "Приятели" Марта Кауфман и Дейвид Крейн и изпълнителният продуцент Кевин Брайт също излязоха с изявление в чест на Пери. Ето какво казаха:

Ние сме шокирани и дълбоко, дълбоко натъжени от смъртта на нашия любим приятел Матю. Все още изглежда невъзможно. Всичко, което можем да кажем е, че се чувстваме благословени да го имаме като част от живота си.

Той беше брилянтен талант. Клише е да се каже, че актьорът сам определя ролята, но в случая с Матю няма по-верни думи. От деня, в който го чухме за първи път да въплъти ролята на Чандлър Бинг, нямаше никой друг за нас. Винаги ще ценим радостта, светлината, ослепителната интелигентност, която той внесе във всеки момент -- не само в работата си, но и в живота. Той винаги беше най-смешният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-милият, с раздаващо се и безкористно сърце.

Изпращаме цялата си любов към неговото семейство и приятели. Това наистина е този, където нашите сърца са разбити.

Пери почина на 28 октомври на 54-годишна възраст, но наследството му очевидно ще продължи да живее години напред, тъй като "Приятели" продължава да бъде един от най-успешните и обичани сериали на всички времена. Пери беше номиниран за Еми през 2002 г. за изключителна главна мъжка роля в комедиен сериал заедно с Мат Лебланк, но и двамата загубиха от Рей Романо. Въпреки това честта остава.
Матю Пери остава завинаги жив в сърцата ни!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay